آشپزی

فواید شگفت انگیز دانه چیا

فراشپز- متخصصان سلامتی ادعا می‌کنند خوردن دانه چیا به مدت دو هفته باعث کاهش چربی شکم می‌شود. یک متخصص سلامت ادعا کرده است تنها در عرض ۲۴ ساعت متوجه تأثیرات مثبت مصرف دانه چیا خواهید شد و فواید سلامتی بیشتری در طی دو هفته آینده رخ خواهد داد.

به گزارش فرارو به نقل از گلاسترشر، یک متخصص سلامت درباره فواید شگفت انگیز دانه چیا صحبت کرده است و ادعا می‌کند گنجاندن آنها در رژیم غذایی روزانه می‌تواند در عرض یک یا دو هفته برای سلامتی معجزه کند. این متخصص توضیح داد چگونه این دانه‌های ریز می‌توانند به طور قابل توجهی برای بدن و ذهن مفید باشند. بر طبق گفته این متخصص، در ۲۴ ساعت اول، سطح انرژی بالا خواهد رفت، زیرا دانه چیا می‌تواند تا ۱۲ برابر وزن خود آب جذب کند و به تدریج آن را در بدن آزاد کنند.

در روز سوم، محتوای فیبر بالا و اسید‌های چرب امگا ۳ موجود در دانه‌های چیا می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا حد زیادی کاهش دهد. پس از یک هفته، به دلیل ارتقاء متابولیسم چربی سالم توسط دانه چیا، شاهد کاهش چربی شکم خواهید بود. با گذشت دو هفته از مصرف به لطف آبرسانی و آنتی اکسیدان‌های موجود در دانه‌های چیا، پوست درخشان و جوان به نظر خواهد رسید.

در پاسخ به ادعای این متخصص در فضای مجازی کاربران زیادی تجربه خود از مصرف دانه چیا را به اشتراک گذاشتند و پیشنهاد دادند برای طمع بهتر بجای آب، با ماست یا برنج مصرف شود. مصرف روزانه تنها ۲۸ گرم، یعنی حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری دانه چیا توصیه می‌شود. تحقیقات محدود بر حیوانات و انسان‌ها نشان داده است که مصرف روزانه دانه چیا می‌تواند منجر به کاهش وزن و محتوای مواد معدنی استخوان‌ها می‌شود؛ بنابراین مصرف بیش از حد آن می‌تواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد.

اگر پیش از این هیچوقت دانیه چیا مصرف نکرده‌اید بهتر است با مقدار کمی در طول روز شروع کنید و مطمئن شوید آب زیادی می‌نوشید. دانه چیا نه تنها سرشار از مواد معدنی، چربی امگا ۳، آنتی اکسیدان‌ها و فیبر است، بلکه به راحتی آماده می‌شود. با این حال هنوز به تحقیقات بیشتری درباره اثرات این دانه نیاز است. این دانه‌ها مکمل خوبی برای اسموتی‌ها، بلغور جو دوسر، ماست و محصولات پخته شده هستند.

تا امروز تأیید شده است دانه‌های چیا منبع انرژی طولانی مدت شگفت انگیزی هستند. مصرف این دانه به بدن کمک می‌کند تا در طول روز عملکرد بهتری داشته باشد و کالری بیشتری بسوزاند. چیا همانطور که اشاره شد یک منبع غنی از اسید‌های چرب امگا ۳، شبیه به دانه کتان، است. برای بهره بردن از اسید‌های چرب امگا ۳ دانه چیا بهتر است دانه‌های خاکستری تیره را انتخاب کنید.

در حالی که برخی از کاربران در مورد فواید پوستی دانه‌های چیا تردید دارند، نظرات دیگران فواید آن را تا حد زیادی تأیید می‌کند. عصاره دانه چیا همچنین دارای سطح بالایی از ویتامین اف است. یک مطالعه دیگر نشان داده است دانه چیا عملکرد پوست و آبرسانی بدن را تقویت می‌کند و از طریق مبارزه با برخی آنزیم‌های بدن مربوط به پیری به سلامت کلی پوست کمک می‌کند. اگرچه غیرمعمول است، اما برخی افراد پس از مصرف دانیه چیا دچار واکنش‌های آلرژیک شدند. علائم این واکنش آلرژیک شامل استفراغ، اسهال، و خارش زبان یا لب است. آلرژی‌های شدید به دانه چیا می‌تواند منجر به آنافیلاکسی شود. آنافیلاکسی یک واکنش آلرژیک شدید است که در صورت عدم درمان سریع می‌تواند منجر به مرگ شود.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

18 دقیقه ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

3 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

4 ساعت ago

طرز تهیه بستنی جلاتو با چند روش

فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان به ویژه در…

2 روز ago

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…

2 روز ago

(ویدیو) ۴ نوع مزه دار کردن جدید جوجه و مرغ

فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…

2 روز ago