فراشپز- کافی است این دستور را مو به مو اجرا کنید تا یک اکبرجوجه جذاب و خوشطعم در خانه داشته باشید.
جوجه مرغ: یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس: ۲ پیمانه
لیموترش: ۱ کیلوگرم
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳ پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
۱. جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید.سپس در مقداری نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول بماند. بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه تقریبا گود مقداری روغن بریزید تا گرم شود.
۲. بعد جوجهها را از سمتی که پوست دارند در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا جوجهها با حرارت کم آب بندازند و پخته شوند و وقتی آب آن بخار شد با همان حرارت کم بگذارید دو طرف جوجهها طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنها رب انار بریزید تا خوش طعمتر شوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن مقداری رب انارروی برنج از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.
– تفاوت این غذا با جوجه کباب زعفرانی، آن است که پیاز و زعفران ندارد؛ اما اگر دوست داشتید میتوانید زعفران و پیاز هم به آن بزنید چون خوشمزهتر میشود.
– جوجهها باید با پوست پخته و سرخ شوند.
– جوجهها باید به مدت ۱ تا دو ساعت، با توجه با اندازهشان، در آب و روغن پخته و سرخ شوند تا خوشرنگ شوند.
منبع: ایرنا
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…