آشپزی

فوت و فن‌های تهیه کونوفه پنیری؛ دسر بی‌نظیر خاورمیانه‌ای

فراشپز- کونفه، کونوفه، کنافه یا هر تلفظ دیگری، یک دسر جذاب خاورمیانه‌ای است که بیشتر در ترکیه اسمش را شنیده‌ایم. دسری که با روش‌های مختلفی درست می‌شود و یکی از آنها پنیری است.

مواد لازم:

کره: ۳۰۰ گرم
پسته خرد شده: ۶ ق غذا خوری
گردوی خردشده : ۴ ق غ
پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل: ۴ ق غ
رشته کادایف: ۲ بسته

مواد لازم برای شربت :

آب: ۲ لیوان
شکر: ۲ لیوان
گلاب: ۵ ق غ

طرز تهیه شربت:

– آب و شکر را در قابلمه می‌ریزیم؛ به جوش که آمد گلاب را اضافه کرده و می‌گذاریم نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد و کمی غلیظ شود. شربت آماده است؛ آن را کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. رشته کادایف را به تکه‌های کوچک برش دهید و کره آب شده را به آن اضافه کنید. فقط یک قاشق از کره را برای چرب کردن ظرف نگه دارید. رشته‌ها را خوب به کره آغشته کنید و سپس یک ظرف نچسب را انتخاب کنید و کف آن را خوب چرب کنید.

۲. رشته‌ها را نصف کنید و نصف آن را کف ظرف بچینید؛ به طوری که فضای خالی بین آنها نباشد و کاملا پر شود.

۳. حالا پنیر را به صورت یکنواخت روی رشته‌ها پخش کنید تا کامل روی آنها را بپوشاند.

۴. سپس پودر پسته، گردو و نارگیل را روی آن بریزید و در مرحله آخر بقیه رشته‌ها را روی ظرف بچینید.

۵. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و به مدت نیم ساعت دسر را داخل فر قرار دهید. در انتها هم برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا سطح دسر طلایی شود.

۶. دسر را که از فر خارجی کردید، شربت را روی آن بریزید و با کمی پودر پسته آن را تزیین و به صورت داغ سرو کنید.

فوت و فن‌ها:

– می‌توانید به جای پنیر لبنه از پنیر موزارلا استفاده کنید.

– وقتی رشته‌ها را در مرحله آخر روی دسر قرار دادید، محکم فشار دهید تا خوب به هم بچسبد.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

دستور پخت پیتزای ماکارونی؛ از این ترکیب نمی‌توانید بگذرید

فراشپز- اگر هم عاشق ماکارونی باشید هم از چشیدن پنیر پیتزا لذت می‌برید، قطعا نمی‌توانید…

52 دقیقه ago

طرز تهیه کیمچی؛ ترشی تند و تیز کُره‌ای‌ها

فراشپز- اگر از علاقه‌مندان فرهنگ و رسوم غذایی کره جنوبی باشید و به دیدن سریال‌های…

2 ساعت ago

دستور پخت چاتال؛ لقمه‌های محلی خوشمزه

فراشپز- “چاتال” لقمه‌های محلی برای عصرانه هستند. طرز تهیه این نان شیرینی را در فراشپز…

3 ساعت ago

نمک پتاسیم بهتر است یا نمک معمولی؟

فراشپز- دهه‌ها است که کم کردن مصرف نمک، بخشی از راهنمای تغذیه‌ای در سطح بین‌المللی…

3 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه کراکر آلمانی؛ یک شیرینی ترد برای عصرانه

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با ۱/۲ فنجان آرد، ۱/۲ قاشق چایخوری مخمر،…

4 ساعت ago

چطور با مرغ و سویا برگر خانگی درست کنیم؟

فراشپز- با ترکیب مواد غذایی مختلف می‌توانید به جای برگرهای تکراری، برگرهایی با طعم متفاوت…

4 ساعت ago