آشپزی

فوت و فن‌های طبخ آش رشته برای یک سفره افطار جذاب

فراشپز- سفره افطار را با آش رشته‌ای که درست می‌کنید، دلپذیر کنید.

هرچقدر هم که پیگیر غذاهای جدید و متفاوت باشیم نمی‌توانیم از غذاهای سنتی دل بکنیم. مخصوصا اگر این غذای سنتی آش رشته باشد. غذایی که عموما در جمع‌های دوستانه و خانوادگی درست می‌شود و خاطره‌سازی می‌کند. بیشترین خاطره‌ها از جمع‌هایی است که آش رشته همیشه پای ثابت آن بوده است. از دورهمی‌ها گرفته تا نذری‌ها و شب‌های رمضان. آش رشته اما در عین ساده بودنش فوت و فن‌هایی دارد که با رعایت آنها می‌توانید بهترین آش را درست کنید و فوت کوزه‌گری‌اش را به‌عنوان یک راز برای جمع‌کردن دوستان و خانواده دور هم نگه دارید.

مواد لازم:

سبزی آش (تره،جعفری، گشنیز و اسفناج): یک کیلو
لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود و عدس: هر کدام نصف پیمانه
رشته آش: نصف بسته
پیاز داغ: هر چه پیاز داغ بیشتر باشد آش خوشمزه‌تر می‌شود
نعنا داغ و سیر داغ: به مقدار لازم
کشک: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. حبوبات را از دو روز قبل خیس کنید سپس کامل بپزید.

۲. برای این مقدار آش، باید ۶ عدد پیاز بزرگ را سرخ کنید.

۳. سپس سبزی و عدس را باهم بپزید.

۴. در مرحله بعدی حبوبات پخته‌شده را اضافه کنید.

۵. زمانی که همه ترکیبات پخته شد رشته را اضافه کنید. دقت کنید که میزان رشته نه باید خیلی زیاد باشد نه خیلی کم؛ زیرا در صورتی که میزان رشته زیاد باشد آش سفت خواهد شد.

۶. زمانی که رشته اصطلاحا پف کرد و درشت شد، یک پیمانه آرد را با دو لیوان آب مخلوط کنید تا رقیق شود.

۷. سپس این مخلوط را به آش اضافه کنید.

۸. در مرحله آخر هم پیاز داغ، نعنا داغ و زردچوبه را با روغن تفت دهید و به اضافه نمک به آش اضافه کنید و اجازه بدهید تا آش جا بیفتد.

فوت و فن‌ها:

– سعی کنید از قابلمه‌ای استفاده کنید که حجم بیشتری در مقایسه با مواد شما داشته باشد تا رشته‌ها بهم نچسبند.

– سبزی‌ها در آش رشته باید بدون ساقه و درشت خرد شوند.

– نمک آش را بعد از اضافه کردن رشته و کشک تست کنید تا آش شما شور نشود.

– برای اینکه آش شما جا افتاده باشد نیاز است که زیر شعله کم بپزد و مرتب هم بخورد.

– تناسب آب و مواد آش رشته بستگی به میزان آب اولیه دارد. در دقایق پایانی اگر احساس کردید آب آش زیاد تر از مواد آن است، کمی زیر شعله را بالا ببرید و در قابلمه را باز کنید تا آش شما کمی آب را از دست بدهد.

– تهیه رشته خوب و سبزی تازه می‌تواند برگ برنده آش شما باشد.

– سعی کنید آرد را با آب جوش مخلوط کنید و بعد به آش اضافه کنید.

– حبوبات را حتما از روز قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

داروها و خوراکی‌هایی که نباید با هم مصرف شوند

فراشپز- برخی از مواد خوراکی ممکن است با داروهای مصرف‌شده تداخل ایجاد کرده و از…

7 دقیقه ago

فوت و فن‌های پخت فرنی؛ دسر جذاب برای سفره افطار

فراشپز- سفره افطار امشب‌تان را با یک فرنی جذاب، خوشمزه و هیجان‌انگیز کنید. افطار کردن…

32 دقیقه ago

طرز تهیه شیر برنج؛ دسری جذاب برای افطار

فراشپز- شیربرنج یکی از دسرهای جذابی است که می‌توانیم در ماه رمضان برای افطار درست…

2 ساعت ago

طرز تهیه آش مانتی برای افطار

فراشپز- آش مانتی یک غذای ترکی است که از ترکیب مانتی و آش درست می‌شود،…

2 ساعت ago

کله جوش دامغانی؛ غذایی لذیذ و سبک برای ماه رمضان

فراشپز- در طرز تهیه کله جوش دامغانی یا کله جوش سمنانی که با نام «کشکو»…

3 ساعت ago

اگر کشک بادمجان دوست ندارید حتما این غذا را امتحان کنید

فراشپز- خوراک دارچین و بادمجان که گوشت و پنیر پیتزا هم دارد؛ غذایی خوش قیافه…

4 ساعت ago