فراشپز- کدو حلوایی بهخاطر طعم شیرینی که دارد میتواند در انواع غذاها استفاده شود و ترکیب متفاوت و لذیذی را بسازد. یکی از این غذاها که کدو حلوایی عنصر اصلی آن است، خورشت کدو حلوایی است که به راحتی هم درست میشود.
مرغ: ۴تکه دلخواه (این خورش را میتوانید با گوشت هم درست کنید)
آلو: ۱۰۰گرم
کدوحلوایی تکه شده پخته:۲۰۰گرم
رب گوجهفرنگی: ۳ قاشق سوپخوری
روغن: ۴ قاشق سوپخوری
پیاز: ۲عدد متوس
دارچین، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
۱. یک عدد پیاز را به همراه تکههای مرغ و یک عدد هویج متوسط و ۳ ساقه کرفس با ۲ پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج کرده و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.
۲. پیاز دیگررا نگینی کرده وبا روغن تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویهها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید.
۳. در نهایت آبمرغ را کنارگذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای ۳۰ دقیقه جا بیفتد. تکههای پخته کدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون همزدن بگذارید تا ۱۰ دقیقه با خورش جوش خورده و بهاصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش کنید.
۴. در هنگام سرو، تکههای کدو را کنار گذاشته و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تکههای کدو را درآن قرار داده و با نان یا برنج میل کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- غذاهای سنتی هر منطقه بهطور ویژهای با فرهنگ و طبیعت آن منطقه پیوند دارند.…
فراشپز- خورشتهای ایرانی یکی از اصلیترین و محبوبترین غذاهای ایرانی هستند که در سراسر کشور…
فراشپز- خوردن گوجه سبز در بارداری اگر حساسیت نداشته باشید بلامانع است این میوه محبوب…
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…