فراشپز- فصل زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر میچسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.
سبزی پلو: ۱۰۰ گرم
میگوی ریز: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
ادویهها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
زعفران: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
برنج: ۳ پیمانه
۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلاییرنگ شد ادویهها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.
۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.
۳. در صورت دلخواه میتوانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.
۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.
۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- پژوهشهای فزایندهای نشان میهند که برخی از غذاها میتوانند به بدن شما کمک کنند…
فراشپز- دانشمندان سوئدی در یک بررسی ۲۲ ساله بر روی حدود ۷۰ هزار نفر به…
فراشپز- بیسکویت شکلاتی یخچالی یکی از روشهای بسیار ساده و آسان تهیه بیسکویت در خانه…
فراشپز- به اشکی که از چشمهایتان جاری میکنند اهمیت ندهید؛ پیازها یک همپیمان خوب برای…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه زیر اول برای موس کدو…
شله خرمایی یکی از دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه شهرهای جنوب کشورمان میباشد که به…