آشپزی

فوت و فن‌های پخت میگو پلو؛ غذایی با هزار طعم

فراشپز- فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو:

سبزی پلو: ۱۰۰ گرم
میگوی ریز: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
ادویه‌ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
زعفران: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
برنج: ۳ پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت میگو پلو:

۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.

۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.

۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.

۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.

۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

این غذاهای روزانه، کلید خواب خوب شبانه

فراشپز- پژوهش‌های فزاینده‌ای نشان می‌هند که برخی از غذا‌ها می‌توانند به بدن شما کمک کنند…

5 ساعت ago

خوردن گهگاهی شیرینی بهتر است یا حذف کامل قند و شکر؟

فراشپز- دانشمندان سوئدی در یک بررسی ۲۲ ساله بر روی حدود ۷۰ هزار نفر به…

5 ساعت ago

طرز تهیه بیسکویت یخچالی با طعم شکلات

فراشپز- بیسکویت شکلاتی یخچالی یکی از روش‌های بسیار ساده و آسان تهیه بیسکویت در خانه…

6 ساعت ago

پیاز را با این روش کاراملی کنید

فراشپز- به اشکی که از چشم‌هایتان جاری می‌کنند اهمیت ندهید؛ پیاز‌ها یک هم‌پیمان خوب برای…

7 ساعت ago

(ویدئو) طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه با «کدو حلوایی»

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه زیر اول برای موس کدو…

7 ساعت ago

شله خرمایی؛ دسر اصیل بوشهری

شله خرمایی یکی از دسر‌های سنتی و بسیار خوشمزه شهر‌های جنوب کشورمان می‌باشد که به…

8 ساعت ago