آشپزی

فوت و فن تهیه خامه قنادی در خانه؛ تجربه‌ای لذت‌بخش

فراشپز- خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از فوت و فن‌هایی است که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می‌کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می‌خریدیم اما به راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

مواد لازم:

خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.

فوت و فن‌ها:

– با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.

– توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

– حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.

– حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

– اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

– بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه واویشکا مرغ خوشمزه و مجلسی

فراشپز- واویشکا مرغ یک غذای بین المللی و مختص روس‌ها می‌باشد. در جنگ جهانی دوم…

26 دقیقه ago

این سالاد مراکشی برای دورهمی‌ها خیلی مناسبه!

فراشپز- سالاد مراکشی یکی از سالادهایی است که تهیه آن برای دورهمی‌ها و پذیرایی از…

52 دقیقه ago

طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی با مرغ به روغن افتاده

فراشپز- خورش فسنجان با مرغ یکی از انواع خوشمزه خورش فسنجان است؛ برخی فسنجون با…

1 ساعت ago

شامی کباب لرستانی را با این دستور ویژه درست کنید

فراشپز- شامی کباب لرستانی یک غذای محلی و اصیل از خطه لرستان است که از…

2 ساعت ago

کمپیر ترکی، یک پیش‌غذای خوشمزه و بی‌نظیر

فراشپز- کمپیر یکی از غذاهای بسیار مشهور و خوشمزه ترکی است که بیشتر در خیابان‌های…

3 ساعت ago

این سالاد خاص و خوشمزه را برای مهمانی درست کنید

فراشپز- سالاد مرغ و کلم یکی از انواع سالادهای سرد است که از تریکب کلم…

3 ساعت ago