Categories: آشپزیمربا

فوت و فن تهیه مربای پوست پسته

پوست پسته از آن مرباهایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.

تا همین چند سال پیش نمی‌دانستیم می‌شود از بعضی دور ریختنی‌های معمول خانه‌ها هم خوراکی جذابی ساخت که میز خانه‌ها را آراسته کند. پوست پسته از آن مرباهایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید. اگر تا به حال چنین تجربه‌ای نداشته‌اید دست به کار شوید که یک دستور آسان و خوشمزه در انتظار شماست.

مواد لازم برای تهیه مربای پوست پسته:

پوست پسته تازه نیم کیلو
شکر نیم کیلو
آبلیمو سه قاشق غذاخوری
خلال پسته نصف فنجان
هل یا وانیل یک قاشق چایخوری
آب سه چهار لیوان

طرز تهیه و دستور پخت مربای پوست پسته:

پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بارعوض کنید.

پوست پسته‌ها را چهار بار پنج دقیقه‌ای می‌جوشانید و در آب سرد می‌گذارید.

پوست پسته، آب و شکر را می جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید.

در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه می‌کنید و باقاشق چوبی به هم می‌زنید.

پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیدارید تا مربا خنک شود. مربای خنک شده را در شیشه بریزید.

به همین سادگی مربای شما آماده است.

فوت و فن‌ها:

گرفتن تلخی پوست مهم‌ترین اصل این مرباست. این کار را خوب انجام دهید. اگر پوست شما به هردلیلی تلخ‌تر بود دقایق و بارهای بیشتری آن را بجوشانید و آب آن را خالی کنید و در آب سرد قرار دهید.

زعفران عطر و بوی خوبی به مربا می‌دهد.‌میتوانید چند قاشق زعفران دم‌کرده بستگی به ذائقه خود در مراحل آخر به مربا اضافه کنید.

گلاب هم عطر خوبی به این مربا می‌دهد. می‌توانید 3 قاشق غذاخوری در مراحله آخر با آبلیمو و خلال پسته به این میزان اضافه کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

ترفند‌هایی برای تهیه خورشت اناری در روز‌های کوتاه پاییزی

فراشپز- دانه‌های قرمز، اما ترش و شیرین انار جان می‌دهند برای تهیه خورشت‌های پاییزی. خورشت‌هایی…

12 ساعت ago

طرز تهیه کیک قهوه متفاوت و خوشمزه با کرم مخصوص

فراشپز- کیک قهوه یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و محبوب کافی شاپی است که قهوه…

12 ساعت ago

کیک پسته و لیمو؛ یک عصرانه خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک پسته و لیمو یکی از انواع کیک‌های عصرانه است که از ترکیب مایه…

12 ساعت ago

طرز تهیه فرنی کدو حلوایی در خانه

فراشپز- فرنی یکی از دسرهای سنتی و محبوب کشورمان است که طرفداران زیادی دارد و…

12 ساعت ago

طرز تهیه کروسان سریع و راحت بدون فر با خمیر خانگی

فراشپز- کروسان نان خوشمزه و لایه لایه فرانسوی است که با خمیر ورآمده تهیه می‌شود.…

12 ساعت ago

طرز تهیه سوپ جوجه با ذرت تازه برای سرماخوردگی و تقویت

فراشپز- طرز تهیه سوپ جوجه را بیشتر به عنوان سوپی برای درمان سرماخوردگی و تقویت…

12 ساعت ago