فراشپز- چه چیزی باعث شده که من بخواهم کرهی بادام زمینی را در خانه درست کنم؟ خب باید بگویم که من صبحها از میل کردن کره بادام زمینی خانگی که بر روی نان تست مالیده شده باشد لذت میبردم و بهتر است بدانید که کره بادام زمینی خانگی بسیار بهتر از کره بادام زمینی خریداری شده از فروشگاه هاست.
کره بادام زمینی خانگی فوق العاده غلیظ و خامهای است و طعم آن مانند بادام گرم و تازه بو داده شده است. حالا که تفاوت بین این دو کره را متوجه شدم، دیگر دوست ندارم به فروشگاه مواد غذایی بروم و کره بادام زمینی آماده بخرم. علاوه بر این، من مقدار کمی دارچین، وانیل و شربت افرا نیز درون کره بادام زمینی خانگیام میریزم که طعم فوق العادهای به آن میبخشند. پس چرا چنین چیز فوق العادهای را درست نکنم. علاوه بر این من از شما هم دعوت میکنم تا این کار را در خانه انجام دهید و از طعم بی نظیر کره بادام زمینی خانگیتان لذت ببرید. امروز طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
بادام زمینی خام ۳ فنجان
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
دارچین (اختیاری) یک چهارم قاشق چای خوری
عصاره وانیل یک دوم قاشق چای خوری
شربت افرا یا عسل ۲ قاشق غذاخور
فر را از قبل بر روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. بادام را روی یک ورقه آلومینیومی بزرگ پخت و پز ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در فر حرارت دهید تا خوب بو داده شود. سپس بادام زمینی را در گوشهای بگذارید تا خنک شوند تا حدی که فقط اندکی گرم باشند. ۱۰ دقیقه برای این کار کافی است.
بادام زمینی را در یک مخلوط کن پر سرعت یا یک دستگاه غذاساز خانگی بریزید و تا زمانی که کاملا به صورت خامهای در نیامده مخلوط کن را خاموش نکنید، سپس کمی مکث کنید تا بتوانید بادام زمینی چسبیده به دیوارههای غذاساز را با کاردک جدا کنید. شاید این کار زمان ببرد و شما فکر کنید هرگز بادام زمینیتان به درستی مخلوط نمیشود، اما بهتر است صبور باشید! به زودی بادام زمینی شما از یک توده آرد مانند، به یک توپ خمیری که در وسط دستگاه غذاساز شما قرار گرفته تبدیل خواهد شد، همچنان به مخلوط کردن بادام زمینی ادامه دهید و دست از کار نکشید تا زمانی که کاملا شکل خمیری و خامهای به خود بگیرد و همان شکلی را به خود بگیرد که میخواهید.
اگر در طول مخلوط کردن، بادام زمینی شما بیش از حد داغ شد، دستگاه را خاموش کنید و بگذارید مخلوطتتان چند دقیقه خنک شود. هنگامی که کره بادام شکل صاف و یکدست و خامهای به خود گرفت (البته طول میکشد!) شما میتوانید هر نوع افزودنی مورد نظر خود را به مخلوطتتان اضافه کنید. من دوست دارم به کره بادام زمینیام نمک اضافه کنم، زیرا دوست دارم طعم آن اندکی شور باشد. شما میتوانید علاوه بر نمک اندکی دارچین، انواع ادویههای مختلف و وانیل و / یا شربت افرا را به کره بادام زمینی خود اضافه کنید تا طعم خاص تری نسبت به فروشگاهها داشته باشد. آنقدر مخلوط را هم بزنید تا ادویههای اضافه شده کاملا ترکیب شده و محو شوند.
من وقتی شربت افرا را اضافه کردم، مجبور شدم مخلوط را دوباره خنک کنم و چند دقیقه دیگر هم بزنم تا کاملا یک دست و خامهای شود. بگذارید کره بادام زمینیتان در دمای اتاق خنک شود، سپس این مخلوط را به یک شیشه مرباخوری منتقل کنید و درب آن را بسته و با یک روبان تزئین نمایید. شما میتوانید این کره را حداکثر تا ۲ هفته یا تا زمانی که نشانههایی از خراب شدن را بر روی آن مشاهده کردید یا بوی آن در یخچال تغییر کرد در یخچال نگاه دارید.
هنگام تهیه کره بادام زمینی، صبر مهمترین چیز است. شاید در ابتدا این طور به نظر برسد که کل بادام هرگز به کره بادام زمینی خامهای تبدیل نمیشوند، اما این اتفاق به زودی خواهد افتاد پس بهتر است تسلیم نشوید. ترفند دیگر خرید بادام خام و بو دادن آنها در فر خودتان است. بادام گرم راحتتر خمیر میشود و طعم بادام تازه آن بسیار بیشتر از بادام بو داده شده ایست که میخرید. پخت بادام در فر فقط ۱۰ دقیقه طول میکشد و کاملا ارزش یک بار امتحان کردنش را دارد.
بادام بو داده شده دارای فواید و مواد مغذی همان بادام خام (پروتئین، فیبر، چربی سالم و ویتامین ها) است، اگرچه مقدار ویتامینهای آن اندکی کمتر هستند. البته به نظر من تفاوت موجود در طعم آنها کاملا ارزش یک بار امتحان کردنش را دارد.
در بادام “خامی” که از فروشگاهها میخرید احتمالاً برای از بین بردن باکتریها از گرما استفاده شده و حالا شما هم میتوانید برای بو دادن آنها از گرمای فر استفاده کنید. تهیه کره بادام زمینی کار فوق العاده سادهای است، البته برای تهیه آن شما باید یک دستگاه غذاساز یا یک مخلوط کن داشته باشید و علاوه بر اینها به اندکی صبر هم نیاز دارید.
من کره بادام زمینی خودم را با استفاده از غذاساز و مخلوط کن خانگیام تهیه میکنم و کاملا هم راضی هستم. البته شاید مخلوط کن چند دقیقه سریعتر کارها را انجام دهد (از دستکش برای فشار دادن بادام به داخل پرهها استفاده کنید)، اما من نمیتوانم تفاوتی را در بافت یا طعم محصول نهایی پیدا کنم.
روش مورد علاقه من برای استفاده و لذت بردن از کره بادام زمینی چیست؟ من آن را بر روی نان تست سبوس دار میمالم و پس از آن روی آن را با انواع توتهایی که دوست دارم تزئین میکنم (انواع توتهای تازه، یخ زده یا مربای توت). علاوه بر این، شما میتوانید کره بادام را بر روی نانهای آمادهای مانند نان موز یا کلوچه پخش کنید. یا آن را با انواع اسموتیهای خود مخلوط کرده و یا آن را درون ماست روزانه خود بریزید تا بتوانید پروتئین بیشتری را وارد بدن خود کنید.
این کره بادام زمینی تازه بو داده میتواند یک هدیه خانگی دوست داشتنی برای خودتان و عزیزانتان باشد. فقط کافی است یک روبان به دور شیشه کره بادام زمینیتان بپیچید تا آماده هدیه دادن شود. اگر از این دستور العمل خانگی خوشتان آمد سعی کنید رسپیهای دیگر مرا هم امتحان نمایید. لطفا حتما برایم کامنت بگذارید و به من بگویید که تا چه حد از این دستورالعمل غذایی راضی بودهاید.
کره بادام زمینی خانگی
زمان پخت و پز: ۱۵ دقیقه
زمان بو دادن: ۱۰ دقیقه
کل زمان مورد نیاز: ۲۵ دقیقه
نتیجه: ۱۶ اونس یا یک شیشه کره بادام زمینی خانگی
کره بادام زمینی خانگی، یک کره سالم، مقرون به صرفه و بسیار خوشمزهتر از کره بادام زمینی موجود در فروشگاههای مواد غذایی است! علاوه بر این، درست کردن این کره نیز بسیار آسان است فقط کافی است یک دستگاه غذاساز یا یک مخلوط کن خوب داشته باشید.
دستور تهیه حدود ۱ فنجان کره بادام زمینی خانگی (برابر با ۱۶ اونس، معادل یک لیوان کره بادام زمینی خریداری شده از فروشگاه ها)
منبع: پارسی دی
فراشپز- کیک سیب روسی از انواع کیکهای میوهای است که بافتش بسیار نرم است و…
فراشپز- کیک سیب نامرئی نوعی کیک و دسر خوشمزه فرانسوی است که برشهای نازک سیب…
فراشپز- هنگامی که به افزودن پروتئین فکر میکنید احتمالا گزینههای گوشتی و حیوانی در ذهن…
فراشپز- شیره سیب همان شهد غلیظ شده و قوام آمده سیب است که بسیار خوشمزه…
فراشپز- توت فرنگی میوهای بسیار مغذی است که اغلب ازآن در دسرها یا سالادها استفاده…
فراشپز- کیکها از جمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که…