آشپزی

فوت و فن پخت برگر برنج (رایس برگر) با گوشت چرخ کرده

فراشپز- رایس برگر یکی از انواع برگر‌ها می‌باشد که با برنج تهیه می‌شود به رایس برگر نیز معروف می‌باشد این همبرگر خوشمزه که از برنج قالب زده بجای نون استفاده می‌شود و می‌توانید با گوشت قلقلی یا مرغ نیز تهیه کنید و اولین بار در سال ۱۹۸۷ توسط یک رستوران زنجیره‌ای موس برگر در شرق آسیا تهیه شد که بعدا مک دونالدو نیز این برگر را در لیست غذا‌های خود قرار داد و این برگر که به زیان کره‌ای bapbab نامیده می‌شود نیز یکی از محبوب‌ترین فست فود‌ها می‌باشد که البته در کره به سبک کیمچی تهیه می‌شود و با تن ماهی و سس مایونز سرو می‌شود.

شما می‌توانید برای تنوع در برگر‌ها و یا برای افزودن به منوی رستوران‌های خود این برگر برنج خوشمزه را آماده کنید. امروز طرز تهیه برگر برنج یا رایس برگر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج ۲ پیمانه

سیاه دونه ۱ ق غذا خوری

کنجد ۱ ق غذا خوری

آب سرد ۲ ق غذا خوری

روغن ۱ ق چای خوری

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

سرکه بالزامیک یا سویا سس ۱ ق غذا خوری

پیاز سفید ۱ عدد

پنیر ورقه‌ای ۴ عدد

سس مایونز ۲ ق غذا خوری

خردل ۱ ق غذا خوری

لیموترش ۱ عدد

طرز تهیه برگر برنج

مرحله اول: آماده سازی برنج

ابتدا برنج را از قبل کمی خیس کنید و نمک اضافه کنید سپس داخل قابلمه ریخته و به اندازه‌ای آب بریزید تا ۱ بند انگشت از روی برنج آب بالاتر باشد سپس کمی روغن اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد سپس برنج را به صورت کته آماده کنید و بگذارید تا کته دم بکشد و نرم شود.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه صبر کنید تا برنج خنک شود سپس داخل یک کاسه بریزید و به آن سیاه دانه را به همراه کنجد اضافه کنید و بعد آب سرد و روغن را اضافه کنید و هم بزنید سپس یک کاتر گرد بردارید و داخل بشقاب بگذارید.

مرحله سوم: سرخ کردن

حالا برنج را داخل کاتر بریزید و با با پشت قاشق خوب صاف کنید و حالا داخل تابه کمی روغن ریخته و هر برنج را داخل تابه به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید و روی هر طرف که سرخ شد کمی با قلمو سویا سس بزنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم: آماده سازی گوشت

حالا گوشت چرخ کرده را به صورت قلقلی آماده کنید و روی آن کمی نمک و فلفل سیاه بریزید و بگذارید داخل یخچال تا نیم ساعت استراحت کند سپس ۱ عدد پیاز را خرد کنید و خلال کنید و داخل تابه ریخته و هر گوشت قلقلی را روی پیاز قرار دهید و با پشت قاشق پهن کنید و هر دو طرف گوشت را سرخ کنید.

مرحله پنجم: تهیه برگر برنج

در انتها کمی پنیر ورقه‌ای روی گوشت قرار دهید تا ذوب شود سپس برگر سرخ شده را روی برنج را قرار دهید و روی آن مجدد برنج به همین ترتیب با سس دلخواه سرو کنید نوش جان.

فوت و فن‌های دستور پخت برگر برنج

به دلخواه می‌توانید در بین برگر از گوجه حلقه‌ای و کمی کاهو نیز استفاده کنید.

افزودن سویا سس به برنج دلخواه و قالب حذف است.

اگر کاتر گرد ندارید از یک کاسه نیز می‌توانید استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ماست یونانی در خانه

فراشپز- ماست یونانی، ماستی غلیظ با بافت خامه‌ای و درصد پروتئین بالاتر، نسبت به ماست…

7 ساعت ago

۱۵ غذای سرشار از پروتئین برای شام

فراشپز- محققان یک وعده غذایی که ۱۵ گرم پروتئین در آن باشد را برای کسانی…

8 ساعت ago

“لایم چیکن” نعناعی را با این روش در خانه درست کنید!

فراشپز- “لایم چیکن” نعناعی یک پیشنهاد رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی…

9 ساعت ago

فوت و فن پخت شامی مرغ با سیب زمینی

فراشپز- شامی مرغ یک غذای خوشمزه کبابی است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه…

10 ساعت ago

فالوده سیب با طعم گلاب و زعفران؛ سالم و مقوی

فراشپز- پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسر‌های بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است…

10 ساعت ago

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری؛ یک شام خوشمزه

فراشپز- کوکو برای ما ایرانی‌ها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از…

11 ساعت ago