آشپزی

فوت و فن پخت خاگینه با ماست

فراشپز- اگر به‌دنبال درست کردن دسری مناسب برای میل‌کردن یا میزبانی از مهمان‌های خود هستید، خاگینه با ماست یکی از گزینه‌های مناسب به حساب می‌آید. دسری شیرین و با عطر و طعم لذیذ که خوردن آن حتی برای یک بار خالی از لطف نیست.

فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه خاگینه با ماست را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۱۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۲ عدد

ماست شیرین سفت: ۲ قاشق غذاخوری

آرد: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

بکینگ‌پودر: ۲ قاشق چایخوری

زعفران دم‌کرده: به میزان لازم

هل: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

شکر: یک پیمانه

آب: یک پیمانه

گلاب: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. شکر، آب و گلاب را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و دانه‌های شکر در آن حل شود. بعد زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت کمی غلیظ شود. حالا آن را کنار گذاشته تا از حرارت بیفتد.

۲. در این حین تخم‌مرغ‌ها را به همراه مقدار بسیار کمی نمک با همزن دستی بزنید تا کمی کف کند.

۳. سپس ماست، بکینگ‌پودر و کمی زعفران را داخل ظرف تخم مرغ‌ها بریزید و مواد را مجدد هم بزنید. آرد الک شده را هم به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید.

۴. در ادامه مایه خاگینه را با قاشق داخل تابه ریخته و ۲ طرف آن را سرخ کنید.

۵. در انتها خاگینه‌ها را در شربت خنک بگذارید و اجازه دهید تا چند دقیقه در آن بماند. سپس در یک ظرف مناسب سرو کنید.

نکته:

نکته کلیدی در پخت خاگینه تفاوت دمایی بین شربت و خاگینه است، یعنی حتما شربت سرد را به خاگینه گرم اضافه کنید.

منبع: همشهری انلاین

فراشپز

Recent Posts

دمنوش بابونه برای چی خوبه ؟؛ روش تهیه دمنوش بابونه

فراشپز- بابونه گیاهی است که برای بهبود گوارش و کاهش مشکلات معده نیز فواید بسیاری…

5 ساعت ago

همه فوت و فن تهیه یک میگو پلوی خوشمزه

فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها…

6 ساعت ago

خاص‌ترین پاستای دنیا را با این روش درست کنید

فراشپز- پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی…

6 ساعت ago

سالاد ویژه با ترکیب خاص مرغ و انگور

وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه می‌خواهید برای ظهر ناهار زرشک‌پلو با…

7 ساعت ago

همه با این سس عاشق میگو می‌ شوند

فراشپز- اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم…

8 ساعت ago

این قیمه با همه قیمه‌هایی که خوردید فرق دارد

فراشپز- قیمه‌پلو یکی از نذری‌های معمول است که مشابه آن را اردبیلی‌ها هم دارند، البته…

8 ساعت ago