آشپزی

فوت و فن پخت شامی مرغ با سیب زمینی

فراشپز- شامی مرغ یک غذای خوشمزه کبابی است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. اینجا می‌خواهیم طرز تهیه شامی مرغ با سیب زمینی، اما به ساده‌ترین روش ممکن را مرور کنیم.

مواد لازم برای تهیه شامی مرغ

مرغ چرخ کرده ۳۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

نمک، فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شامی مرغ

۱. پختن و رنده کردن سیب زمینی

اولین مرحله از طرز تهیه شامی مرغ این است که سیب زمینی را با پوست بپزید. برای این کار سیب زمینی که خوب شسته‌اید را در قابلمه به همراه مقداری آب قرار دهید و بگذارید سیب زمینی خوب بپزد. بعد از این که سیب زمینی پخت آن را پوست بگیرید و با رنده ریز خوب رنده کنید.

۲. چرخ کردن گوشت مرغ و مزه‌دار کردنش

دومین مرحله از طرز تهیه شامی مرغ این است که مرغ را در چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید. بعد مرغ چرخ شده را با نمک، فلفل و مقداری زردچوبه و البته کمی زعفران و پیاز ریز رنده شده‌ای که آبش را گرفته‌اید، طعم‌دار کنید.

۳. مخلوط کردن مواد شامی

در این مرحله از طرز تهیه شامی کباب مرغ باید مخلوط مرغ، سیب زمینی، جعفری، نمک و فلفل، تخم مرغ و پودر زعفران را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

۴. سرخ کردن شامی‌ها

آخرین مرحله از طرز تهیه شامی مرغ این است که مخلوط شامی را به اندازه دلخواه بردارید و کف دستتان شکل دهید بعد آن را در ماهیتابه‌ای که روغن ریخته‌اید و روغن خوب داغ شده بگذارید تا هر دو طرفش سرخ شود. این کار را تا اتمام تمام مواد شامی ادامه دهید. بعد از آن شما یک شامی مرغ خوشمزه دارید که می‌توانید آن را با پلو یا نان سرو کنید. نوش جان!

نکات تکمیلی برای تهیه شامی کباب

شامی یک غذای ساده، اما خوشمزه است که می‌توانید آن را هم با مرغ هم با گوشت تهیه کنید. همانطور که دیدید تهیه این غذا ساده است، اما نکاتی دارد که با رعایت آن می‌توانید شامی کباب بهتری بپزید.

طرز تهیه شامی به روش‌های مختلف

همانطور که در ابتدا ذکر کردیم یکی از روش‌های تهیه این غذا این است که آن را بدون سیب زمینی تهیه کنید. اما سوای آن هم، استفاده از گوشت گوسفند و گوساله چرخ‌کرده به جای مرغ رایج‌تر از استفاده از گوشت مرغ است.

روش‌های وا نرفتن شامی کباب

اگر شامی کباب شما وا می‌رود باید به نکات زیر دقت کنید:

آب پیاز را حتما به صورت کامل بگیرید.

بهتر است مواد مایه شامی را بعد از هم زدن به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. با این روش احتمال وا رفتن شامی کم می‌شود.

برای اضافه کردن زعفران از زعفران آب شده استفاده نکنید. پودر زعفران را به مواد اضافه کنید؛ زعفران با وجود تخم مرغ کاملا در مواد حل می‌شود.

منبع: کاله

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ماست یونانی در خانه

فراشپز- ماست یونانی، ماستی غلیظ با بافت خامه‌ای و درصد پروتئین بالاتر، نسبت به ماست…

7 ساعت ago

۱۵ غذای سرشار از پروتئین برای شام

فراشپز- محققان یک وعده غذایی که ۱۵ گرم پروتئین در آن باشد را برای کسانی…

8 ساعت ago

“لایم چیکن” نعناعی را با این روش در خانه درست کنید!

فراشپز- “لایم چیکن” نعناعی یک پیشنهاد رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی…

9 ساعت ago

فالوده سیب با طعم گلاب و زعفران؛ سالم و مقوی

فراشپز- پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسر‌های بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است…

10 ساعت ago

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری؛ یک شام خوشمزه

فراشپز- کوکو برای ما ایرانی‌ها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از…

11 ساعت ago

طرز پخت سوپ فلفل دلمه ای رژیمی

فراشپز- سوپ فلفل دلمه‌ای یک سوپ رژیمی است و همچنین برای کسانی که به آنفولانزا…

11 ساعت ago