آشپزی

فوت و فن‌ پخت کرم شکلات رژیمی

فراشپز- کرم شکلات رژیمی یکی از انواع کرم‌های مخصوص ورزشکاران و کسانی است که دوست دارند لاغر شوند. در تهیه این کرم از هیچ نوع شکری استفاده نمی‌شود و شما می‌توانید با کمک خرما و نخود و چند قلم مواد یک کرم بی نهایت خوشمزه و ساده در خانه تهیه کنید. این کرم خوشمزه را می‌توانید به عنوان صبحانه یا یک وعده خوشمزه قبل ار تمرین و ورزش میل کنید، زیرا برای بدن بسیار مفید و مقوی می‌باشد. نخود که یکی از اجزای اصلی این کرم می‌باشد بسیار سیر کننده و برای تقویت مو و پوست گزینه خوبی می‌باشد امروز در فراشپز طرز تهیه کرم شکلات رژیمی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

نخود یک پیمانه

خرما ۷ عدد

کره بادام زمینی ۱ ق چای خوری

وانیل ۱/۲ ق چای خوری

آب ۱/۴ پیمانه

پودر کاکائو ۱ ق چای خوری

شکلات تلخ ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه کرم شکلات رژیمی

مرحله اول: آماده سازی نخود

ابتدا باید نخود را از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس کنید و بگذارید تا پف کند و نفخ آن گرفته شود در این چند ساعت چندین بار آب آن را عوض کنید و به همراه کمی آب بگذارید تا کاملا پخته شود و بعد از پخت آبکشی کنید و با دست پوست روی نخود را به راحتی جدا کنید.

مرحله دوم: آماده سازی خرما

شما می‌توانید از هر نوع خرمای که دوست دارید استفاده کنید، اما خرما‌های پیارم یا خرما‌های کم شیره گزینه خوبی می‌باشند. خرما را هسته گیری کنید و اگر دوست دارید می‌توانید پوست روی خرما را نیز بگیرید.

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه باید از یک غذاساز یا مخلوط کن برای میکس کردن مواد استفاده کنید، نخود را به همراه خرما و وانیل و پودر کاکائو و شکلات خرد شده داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید و بگذارید تا مواد له و کرمی شود و در انتها باید کره بادام زمینی را نیز اضاقه کنید و هم بزنید تا مواد به یک بافت نرم و لطیفی برسند، به همین راحتی کرم شکلات رژیمی ما حاضر شده است نوش جان.

نکات مهم در پخت کرم شکلات رژیمی

بهتر است اول هفته این کرم را برای یک هفته خود تهیه کنید و داخل شیشه قرار دهید و در یک هفته میل کنید و هر بار تازه تهیه کنید.

حتما باید نخود را خیس کنید تا دچار نفخ نشوید.

چون این میان وعده رژیمی می‌باشد بهتر از شکلات تلخ استفاده کنید و اگر دوست دارید مزه این کرم شیرین‌تر باشد از خرما بیشتری استفاده کنید.

شما می‌توانید بنا به ذائقه خود مواد را کم و زیاد کنید.

آب را باید در حدی بریزید که مواد کرمی شوند و بتواند غذاساز آن را میکس کند.‌

می‌توانید از وانیل مایع یا انواع اسانس‌ها استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

۷ دمنوش جادویی برای رفع بی خوابی + بهترین زمان مصرف

فراشپز- اگر شما هم از این مشکل رنج می‌برید و شب‌ها به دنبال راهی برای…

17 دقیقه ago

فایده عجیب خوراکی‌های تلخ برای سلامت کبد

فراشپز- کبد در فرایند سم‌زدایی از بدن عملکردی فوق‌العاده دارد، اما اگر می‌خواهید این فرایند…

40 دقیقه ago

دمنوشی که چربی بدن را آب می‌کند

فراشپز- چربی سوزی یکی از دغدغه های افراد مبتلا به افزایش وزن است. دمنوشی وجود…

1 ساعت ago

طرز تهیه قیمه توماتیز؛ خوشمزه و مجلسی

فراشپز- قیمه توماتیز یکی از انواع غذا‌های محلی و خوشمزه کردی است که به قیمه…

2 ساعت ago

طرز تهیه خورش تره، غذای خوشمزه کردی

فراشپز- خورش تره یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب کردی است که شباهت زیادی…

2 ساعت ago

فوت و فن جادویی برای خوشمزه‌تر شدن خورش قیمه

فراشپز- در این مطلب می‌توانید مهمترین نکات تهیه خورشت قیمه را یاد بگیرید و از…

3 ساعت ago