فراشپز- مومو یا دامپلینگ یک پیش غذای محبوب در بسیاری از فرهنگهاست که با تنوع زیادی از مواد پرکننده و روشهای پخت تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و ظاهر جذابش، به یکی از پرطرفدارترین فینگر فودها تبدیل شده است.
این پیش غذای محبوب باب طبع ایرانیها نیز هست، زیرا برای تهیه این غذا از مقداری آرد سفید، گوشت چرخکرده، ادویه و … استفاده میشود که طعمی آشنا را رقم میزند.
خمیر: آرد گندم، آب گرم، نمک
گوشت چرخ کرده (گوسفند، گاو یا مرغ)
سبزیجات خرد شده (پیاز، سیر، هویج، کلم، قارچ)
ادویه جات (زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، گشنیز)
سایر مواد دلخواه (پنیر، تخم مرغ، قارچ)
سس: سس سویا، سس چیلی، سس سیر، سرکه
آرد، نمک و آب گرم را مخلوط کرده و خمیری نرم و یکدست ورز دهید.
خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
سبزیجات را خرد کرده و با گوشت چرخ کرده و ادویه جات مخلوط کنید.
مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند.
خمیر را به شکل گلولههای کوچک تقسیم کنید.
هر گلوله را به صورت یک دایره پهن کنید.
یک قاشق از مواد پرکننده را در وسط هر دایره قرار دهید.
لبههای خمیر را به هم بچسبانید تا بسته شود.
میتوانید موموها را به شکلهای مختلفی مانند مثلث، مربع یا نیم دایره فرم دهید.
بخارپز: موموها را در یک قابلمه بخارپز قرار داده و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.
سرخ کردن: موموها را در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شوند.
آب پز: موموها را در آب جوش بپزید.
سس سویا: طعم شور و نمکین به موموها میدهد.
سس چیلی: طعم تند و دلچسبی به موموها میبخشد.
سس سیر: طعم سیر و آروماتیک به موموها میافزاید.
سس سرکه: طعم ترش و تازه به موموها میدهد.
برای تهیه مومو میتوانید از انواع گوشت، سبزیجات و ادویه جات استفاده کنید.
میتوانید موموها را با پنیر، تخم مرغ، قارچ و سایر مواد دلخواه پر کنید.
موموها را میتوانید به عنوان پیش غذا، میان وعده یا غذای اصلی سرو کنید.
موموها را میتوانید با انواع سسها و سالادها همراه کنید.
مومو نپالی: با گوشت گوسفند یا مرغ و سبزیجات تهیه میشود.
مومو تبتی: با گوشت گاومیش یا بز و سبزیجات تهیه میشود.
دامپلینگ چینی: انواع مختلفی دارد و با مواد پرکننده متنوعی تهیه میشود.
فینگرفود مومو (دامپلینگ): یک پیش غذای بین المللی
منبع: دلگرم
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…
فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تجربه جدید…
فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است…