آشپزی

قطاب روسی با گردو و دارچین؛ خوشمزه و مجلسی

فراشپز- قطاب روسی؛ یکی از خوشمزه‌ترین قطاب‌ها می‌باشد که با خوردن آن طعم گردو و دارچین آن را کاملا حس می‌کنید و همان طور که از نام این غذا پیداست برای کشور روسیه می‌باشد و بافت فوق العاده نرم و عطر دلنشین دارد که با یک بار تست کردن آن عاشق طعم و مزه آن خواهید شد. این شیرینی را می‌توانید برای مهمانی‌ها و نوروز تهیه کنید و ماندگاری خوبی دارد ولی باید در یخچال نگهداری شود. امروز در فراشپز قطاب روسی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

گردو آسیاب شده ۱/۲ پیمانه

کره ۱۰۰ گرم

شکر ۱/۸ پیمانه

آرد ۱ پیمانه

وانیل نوک ق چای خوری

نمک ۱ پینج

دارچین نوک ق چای خوری

طرز تهیه قطاب روسی

مرحله اول: آماده سازی گردو

ابتدا گردو را آسیاب درشت کنید یعنی نه خیلی ریز نه خیلی درشت زیر دندان احساس شود سپس داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی گردو‌ها از بین برود و بوی خوش گردو به مشام برسد.

مرحله دوم: هم زدن کرده

کره را داخل کاسه ریخته و صبر کنید به دمای محیط برسد و کمی نرم شود سپس با همزن کمی بزنید تا نرم شود سپس شکر را اندازه کنید و به همراه کره خوب بزنید تا کره کمی کرم رنگ و سبک شود حتما از دور تند همزن کمک بگیرد.

مرحله سوم: افزودن گردو

در ادامه آرد و وانیل و نمک و دارچین را اضافه کنید و با لیسک خوب مواد را هم بزنید تا خمیر قطاب بدست بیاد سپس خمیر بدست آمده را داخل نایلون قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه تا نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله چهارم: پخت قطاب روسی

داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مواد را از یخچال خارج کنید و به اندازه گردو از آن بردارید و در دست گرد کنید اصلا با خمیر بازی نکنید تا شل نشه سپس داخل سینی فر با فاصله از هم قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه قرار دهید تا پخته و کمی پف کند سپس از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرد سپس از روی کاغذ روغنی جدا کنید سپس طی دو مرحله به آن پودر قند بزنید و میل کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت قطاب روسی‌

می‌توانید به جای کره از ماگارین استفاده کیند.

افزودن دارچین دلخواه و قابل حذف است.

برای اینکه خمیر با گرمای دست زیاد ارتباط نداشته باشد بهتر است از اسکوپ بستنی مواد را بردارید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.

وقتی از فر خارج می‌کنید مواد نرم است و اگر بهش دست بزنید ممکن است از هم بپاشید پس صبر کنید تا کاملا خنک و خودش را گرفته سپس جدا کنید.

در ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

دستور پخت شور ماهی پلو؛ غذای اصیل بوشهری

فراشپز- “شور ماهی پلو” یکی از غذا‌های محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر…

4 ساعت ago

بورانی برگ چغندر؛ خوش طعم برای مهمانی ها

فراشپز- با وارد کردن برگ‌های چغندر به رژیم غذایی روزانه‌ی خود می‌توانید ویتامین c مورد…

5 ساعت ago

طرز تهیه کله پاچه پلو شیرازی؛ حتما امتحان کنید

فراشپز- کله پاچه پلو یکی از غذا‌های معروف شیراز است که طرز تهیه خاصی دارد…

6 ساعت ago

خوراک قفقازی، طعم بی‌نظیر سبزیجات

فراشپز- خوراک‌ها غذا‌های متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مثل گوشت، مرغ و سبزیجات…

7 ساعت ago

طرز تهیه دسر مگنولیا به روش کافی شاپی

فراشپز- دسر مگنولیا یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد…

8 ساعت ago

دستور پخت کیک موز و خرمالو با پف زیاد

فراشپز- کیک موز و خرمالو یکی از کیک‌های بسیار خوشمزه و خوش بافت می‌باشد که…

9 ساعت ago