اگر شماهم با پلاسیده شدن سبزی هایتان درگیر هستید در این مطلب روش هایی برای جلوگیری از پلاسیدگی و تازه ماندن سبزی خوردن برایتان آماده کرده ایم.
یکی از دغدغه های خانم های خانه دار، نگهداری طولانی مدت سبزی خوردن در بخچال بدون خراجی و پلاسیده شدن سبزی هاست حالا چند ترفند و راز ساده برای جلوگیری از پلاسیده شدن سبزی خوردن برایتان خواهیم گفت که می توانید با کمک این ترفندها، برای مدت طولانی تری سبزی را نگهداری کنید.
اولین تفرند به این شکل است که برای نگه داری طولانی مدت سبزی خوردن، باید قبل از شستشوی سبزی ها آنها را داخل کیسه فریزر ریخته و با فشار مناسب بطور کامل هوای آن را خالی کنید که بطوریکه حالت وکیوم داشته باشد و سپس در کیسه را گره زده و داخل یخچال قرار دهید. با این روش هیچ هوای اضافه ای داخل کیسه نخواهد بود که موجب خرابی سبزی ها شود.
برای خارج کردن سیبزی خوردن از حالت پلاسیدگی کافیست سبزی پلاسیده را داخل آب خنک ریخته و چند حبه قند داخلش انداخته و قبل از آبکشی 10 دقیقه به آن زمان بدهید. با این روش به سادگی میتوانید سبزی های پلاسیده را مثل روز اول تازه در اختیار داشته باشید.
حتما شما هم دیده اید که بسیاری از خانم ها نگهداری سبزی خوردن در قابلمه استیل یا روحی را راز پلاسیده نشدن سبزی هایشان میدانند. برای این کار باید کف قابلمه یک دستمال نخی تمیز پهن کرده و سبزی ها را داخ قابلمه قرار دهید و در انتها یک قاشق استیل روی سبزی ها بگذارید تا بیش از 10 روز سبزی های شما تازه بمانند.
منبع: نمناک
فراشپز- فرق طبخ کوکوسبزی در فر با تابه در اینه که در فر از روغن…
فراشپز- نیمرو بدون روغن مخصوص شمایی که رژیم دارید. این بار مزه ی “نیمرو”ی رژیمی…
فراشپز- “املت قارچ” و گوجه فرنگی یک پیش غذای عالی و مقوی می باشد که…
فراشپز- املت سیب زمینی به سبک اسپانیایی بسیار خوشمزه می باشد و به سادگی و…
فراشپز- تمامی میوهها حاوی قند هستند اما در برخی از آنها میزان بالاتری از این…
فراشپز- ماش پلو یک غذای بدون گوشت بسیار مقوی و خوشمزه است که طرز تهیه…