اگر شماهم با پلاسیده شدن سبزی هایتان درگیر هستید در این مطلب روش هایی برای جلوگیری از پلاسیدگی و تازه ماندن سبزی خوردن برایتان آماده کرده ایم.
یکی از دغدغه های خانم های خانه دار، نگهداری طولانی مدت سبزی خوردن در بخچال بدون خراجی و پلاسیده شدن سبزی هاست حالا چند ترفند و راز ساده برای جلوگیری از پلاسیده شدن سبزی خوردن برایتان خواهیم گفت که می توانید با کمک این ترفندها، برای مدت طولانی تری سبزی را نگهداری کنید.
اولین تفرند به این شکل است که برای نگه داری طولانی مدت سبزی خوردن، باید قبل از شستشوی سبزی ها آنها را داخل کیسه فریزر ریخته و با فشار مناسب بطور کامل هوای آن را خالی کنید که بطوریکه حالت وکیوم داشته باشد و سپس در کیسه را گره زده و داخل یخچال قرار دهید. با این روش هیچ هوای اضافه ای داخل کیسه نخواهد بود که موجب خرابی سبزی ها شود.
برای خارج کردن سیبزی خوردن از حالت پلاسیدگی کافیست سبزی پلاسیده را داخل آب خنک ریخته و چند حبه قند داخلش انداخته و قبل از آبکشی 10 دقیقه به آن زمان بدهید. با این روش به سادگی میتوانید سبزی های پلاسیده را مثل روز اول تازه در اختیار داشته باشید.
حتما شما هم دیده اید که بسیاری از خانم ها نگهداری سبزی خوردن در قابلمه استیل یا روحی را راز پلاسیده نشدن سبزی هایشان میدانند. برای این کار باید کف قابلمه یک دستمال نخی تمیز پهن کرده و سبزی ها را داخ قابلمه قرار دهید و در انتها یک قاشق استیل روی سبزی ها بگذارید تا بیش از 10 روز سبزی های شما تازه بمانند.
منبع: نمناک
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…