آشپزی

لاته کدو حلوایی؛ نوشیدنی متفاوت پاییز و زمستان

فراشپز- اگر علاقه‌مند به انواع نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب هستید، حتما در این قسمت با طرز تهیه لاته کدو حلوایی خانگی همراه ما باشید. این نوشیدنی با ترکیب کدو و ادویه گرم تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه لاته کدو حلوایی:

پوره کدو حلوایی: می‌توانید پوره کدو حلوایی آماده خریداری کنید یا خودتان آن را تهیه کنید.

شیر: شیر پر چرب یا شیر گیاهی (مانند شیر بادام یا شیر سویا)

قهوه اسپرسو: می‌توانید از قهوه دم‌کرده قوی نیز استفاده کنید.

شکر یا شیرین‌کننده: به مقدار دلخواه

ادویه جات: دارچین، جوز هندی، زنجبیل، میخک (به مقدار دلخواه)

عصاره وانیل: برای طعم بهتر

خامه زده شده: برای تزئین (اختیاری)

پودر دارچین یا سایر ادویه‌ها: برای تزئین (اختیاری)

طرز تهیه لاته کدو حلوایی

در یک قابلمه کوچک، پوره کدو حلوایی، شکر، ادویه جات و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود و مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

شیر را در یک ظرف جداگانه گرم کنید.

اسپرسو را آماده کنید.

در یک لیوان بزرگ، ابتدا شربت کدو حلوایی را بریزید، سپس اسپرسو و در نهایت شیر گرم را اضافه کنید. همه مواد را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.

لاته را با خامه زده شده و پودر دارچین یا سایر ادویه‌ها تزئین کنید.

نکات مهم:

برای طعم قوی‌تر کدو حلوایی، می‌توانید از پوره کدو حلوایی بیشتری استفاده کنید.

میزان شیرینی لاته را می‌توانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

برای یک لاته سرد، می‌توانید از شیر سرد و یخ استفاده کنید.

می‌توانید از انواع شیر گیاهی به جای شیر معمولی استفاده کنید.

برای یک لاته بدون کافئین، می‌توانید از قهوه بدون کافئین استفاده کنید.

لطفا توجه داشته باشید که این یک دستورالعمل کلی است و می‌توانید با توجه به سلیقه خود، مواد و مقدار آنها را تغییر دهید.

نوش جان!

منبع: دلگرم

فراشپز

Recent Posts

پوره سیب زمینی و مرغ، یک شام مجلسی و خاص

فراشپز- همیشه در مواقعی که فرصت کافی برای پخت غذا‌های زمان‌بر نداریم و یا دلمان…

18 دقیقه ago

دستور پخت کوفته ماهی سوخاری با تن ماهی

فراشپز- کوفته ماهی؛ یکی از متفاوت‌ترین کوفته‌ها می‌باشد که در سراسر دنیا نیز تهیه می‌شود…

1 ساعت ago

طرز تهیه حلوا کفگیری، دسر معروف آذربایجان

فراشپز- حلوا کفگیری یکی از دسر‌های معروف آذربایجان است که طعم بی‌نظیر و ظاهری متفاوت…

2 ساعت ago

فوت کوزه‎‌گری تهیه ماچا لاته به روش کافه‌ها

فراشپز- ماچا لاته، نوشیدنی محبوب ژاپنی است که از پودر چای سبز ماچا، شیر گرم…

3 ساعت ago

خاگینه خرما؛ عصرانه‌ای ساده و مقوی

فراشپز- خاگینه خرما یکی از دسر‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از…

4 ساعت ago

دستور پخت کوکی کیندر شکلاتی

فراشپز- کوکی کیندر؛ این کوکی شکلاتی خوشمزه با ترکیب شکلات کیندر و شکلات چیپسی، برای…

4 ساعت ago