آشپزی

“لایم چیکن” نعناعی را با این روش در خانه درست کنید!

فراشپز- “لایم چیکن” نعناعی یک پیشنهاد رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی برای آنهایی که به دنبال تجربه طعم‌های جدید هستند.

مواد لازم برای لایم چیکن نعناعی

نعناع ساطوری: ۴ قاشق غذاخوری

عسل: ۳ قاشق غذاخوری

آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری

ساق مرغ: ۸ عدد، بی استخوان

ماست کم چرب:۱۲۰ گرم

پوست لیمو: ۲ قاشق چای خوری رنده شده

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه لایم چیکن نعناعی

در یک کاسه بزرگ عسل، آبلیمو و ۳ قاشق از نعنای خرد شده را با هم مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل هم روی آنها بریزید. سپس تکه‌های مرغ را با خلال چوبی به هم وصل کنید و داخل سس درست شده بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگهدارید.

پس از سپری شدن این زمان تکه‌های مرغ را از مخلوط عسل و آبلیمو بیرون بیاورید و بر روی منقل کباب کنید. هنگام کباب کردن مرغ‌ها باید مدام آنها را بچرخانید و با قلمو سس آبلیمو و عسل را روی آن بکشید.

در آخر هم باقی مانده نعناعی خرد شده را با ماست و رنده پوست لیمو و کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و در کنار مرغ کباب شده و سالاد سرو کنید.

نکته: دقت داشته باشید هنگام سرو مرغ خلال دندان‌ها را از داخل آن در بیاورید و یا اگر دوست داشتید مرغ را با اضافه کردن پودر فلفل چیلی تهیه کنید.

نکات

از انواع ادویه همراه عسل و آبلیمو می‌توانید در پخت این غذا استفاده کنید.

خلال دندان‌ها را قبل از سرو خارج کنید.

برای خوش طعم‌تر شدن، داخل تکه‌های ران را قبل از بستن کمی نمک و فلفل بپاشید.

با اضافه کردن پودر فلفل قرمز یا فلفل تند ساطوری، می‌توانید مرغ چیلی تهیه کنید.

نکات تکمیلی در مورد لایم چیکن

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.

لایم چیکن را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

3 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

3 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

4 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

5 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

5 ساعت ago