فراشپز- “لایم چیکن” نعناعی یک پیشنهاد رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی برای آنهایی که به دنبال تجربه طعمهای جدید هستند.
نعناع ساطوری: ۴ قاشق غذاخوری
عسل: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری
ساق مرغ: ۸ عدد، بی استخوان
ماست کم چرب:۱۲۰ گرم
پوست لیمو: ۲ قاشق چای خوری رنده شده
نمک و فلفل: به میزان لازم
در یک کاسه بزرگ عسل، آبلیمو و ۳ قاشق از نعنای خرد شده را با هم مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل هم روی آنها بریزید. سپس تکههای مرغ را با خلال چوبی به هم وصل کنید و داخل سس درست شده بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگهدارید.
پس از سپری شدن این زمان تکههای مرغ را از مخلوط عسل و آبلیمو بیرون بیاورید و بر روی منقل کباب کنید. هنگام کباب کردن مرغها باید مدام آنها را بچرخانید و با قلمو سس آبلیمو و عسل را روی آن بکشید.
در آخر هم باقی مانده نعناعی خرد شده را با ماست و رنده پوست لیمو و کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و در کنار مرغ کباب شده و سالاد سرو کنید.
نکته: دقت داشته باشید هنگام سرو مرغ خلال دندانها را از داخل آن در بیاورید و یا اگر دوست داشتید مرغ را با اضافه کردن پودر فلفل چیلی تهیه کنید.
از انواع ادویه همراه عسل و آبلیمو میتوانید در پخت این غذا استفاده کنید.
خلال دندانها را قبل از سرو خارج کنید.
برای خوش طعمتر شدن، داخل تکههای ران را قبل از بستن کمی نمک و فلفل بپاشید.
با اضافه کردن پودر فلفل قرمز یا فلفل تند ساطوری، میتوانید مرغ چیلی تهیه کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.
لایم چیکن را میتوانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…