لوبیا پلو بدون گوشت و مرغ ؛ غذای ساده و ارزان برای شام و ناهار

فراشپز- طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و رستورانی خوشمزه و لذیذ بدون استفاده از گوشت قرمز و گوشت مرغ را در ادامه می‌خوانید.

اگر دوست دارید یک غذای مجلسی بدون گوشت و مرغ آماده کنید، دستور تهیه این بخش پیشنهاد فوق العاده ای برای شماست. این غذا برای ناهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.

مواد لازم لوبیا پلو بدون گوشت و مرغ

برنج ۴ پیمانه
گوجه پوره شده ۵ الی ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
لوبیا سبز ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
زعفران حل شده ۱/۲ لیوان

دستور پخت لوبیا پلو بدون گوشت و مرغ

ابتدا پیاز رنده شده را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت داده و سرخش می کنیم.
لوبیا سبز های خرد شده ره به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه ای تف میدهیم تا خامی لوبیاها گرفته شود.
حالا نوبت افزودن ادویه ها و زعفران حل شده است که بعد از اضافه کردن، ۸ الا ۱۰ دقیقه با مواد تفت میدهیم.
بعد گوجه پوره شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه می کنیم و اجازه میدهیم به قلقل بیافتد.
درب ظرف را گذاشته و حدود ۲ ساعت با شعله کم اجازه میدهیم تا بپزد؛ در یک ربع آخر پخت رب و کمی دیگر زعفران اضافه میکنیم تا سس لوبیا پلو خوشرنگ تر شود.
برنج را هم خوب شسته و ۲ ساعت با آب نمک خیس می کنیم؛ در مرحله پخت ۵ دقیقه داخل آب جوش برنج را میپزیم و سپس آبکشش می کنیم.
حالا نوبت مرحله نهایی است؛ ته دیگ مدنظرتان را کف قابلمه قرار داده و لایه لایه برنج و سس لوبیا پلو را به قابلمه اضافه می کنیم.
در آخر و بعد از اتمام مواد سس و برنج، روی لوبیا پلو کمی کره قرار داده و اجازه میدهیم حدوداً یک ساعت بپزد.
بعد از ۱ ساعت یا حتی کمتر، غذای شما آماده است و میتوانید سرو و نوش جان کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

بالاخره قهوه برای قلب خوب است یا بد؟

فراشپز- یک مطالعه بسیار بزرگ در بریتانیا که در سال ۲۰۲۲ منتشر شد، نشان داد…

15 دقیقه ago

طرز تهیه نان کروسان شکلاتی + فوت و فن

فراشپز- از قدیم، نان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین خوراکی‌ها در میان انواع غذاها شناخته می‌شود.…

1 ساعت ago

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی خوشمزه و خانگی

فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌ها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…

22 ساعت ago

طرز تهیه کیک آلو سیاه راحت و خوشمزه با بافتی نرم

فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…

22 ساعت ago

چطور اسموتی کافی شاپی درست کنیم؟

فراشپز- اسموتی‌ها به یکی از نوشیدنی‌های محبوب کافی شاپ‌ها تبدیل شده‌اند و جایگزینی با طراوت…

22 ساعت ago

چگونه سس سزار درست کنیم؟ + ترفندهای تهیه سس سزار

فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه‌ آن…

22 ساعت ago