طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و رستورانی خوشمزه و لذیذ بدون استفاده از گوشت قرمز و یا گوشت مرغ را در این بخش از غذاهای ایرانی می خوانید. این غذا برای نهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.
برنج 4 پیمانه
گوجه پوره شده 5 الی 6 عدد
پیاز 1 عدد
لوبیا سبز 400 الی 500 گرم
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
کره 50 گرم
زعفران حل شده 1/2 لیوان
ابتدا پیاز رنده شده را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت داده و سرخش می کنیم.
لوبیا سبز های خرد شده ره به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه ای تف میدهیم تا خامی لوبیاها گرفته شود.
حالا نوبت افزودن ادویه ها و زعفران حل شده است که بعد از اضافه کردن، 8 الا 10 دقیقه با مواد تفت میدهیم.
بعد گوجه پوره شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه می کنیم و اجازه میدهیم به قلقل بیافتد.
درب ظرف را گذاشته و حدود 2 ساعت با شعله کم اجازه میدهیم تا بپزد؛ در یک ربع آخر پخت رب و کمی دیگر زعفران اضافه میکنیم تا سس لوبیا پلو خوشرنگ تر شود.
برنج را هم خوب شسته و 2 ساعت با آب نمک خیس می کنیم؛ در مرحله پخت 5 دقیقه داخل آب جوش برنج را میپزیم و سپس آبکشش می کنیم.
حالا نوبت مرحله نهایی است؛ ته دیگ مدنظرتان را کف قابلمه قرار داده و لایه لایه برنج و سس لوبیا پلو را به قابلمه اضافه می کنیم.
در آخر و بعد از اتمام مواد سس و برنج، روی لوبیا پلو کمی کره قرار داده و اجازه میدهیم حدوداً یک ساعت بپزد.
بعد از 1 ساعت یا حتی کمتر، غذای شما آماده است و میتوانید سرو و نوش جان کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…