فراشپز- لیمو عسلی یکی از معجون های بسیار خوشمزه پاییزی و زمستانی می باشد این معجون خوشمزه از برش های لیمو به همراه عسل استفاده می شود و برای بسیاری از بیماری های ویروسی و سرماخوردگی بسیار مفید است این معجون خوشمزه را باید برای پاییز تهیه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا عسل به بافت لیمو وارد شود و برای زمستان این معجون خوشمزه را آماده کنید. اما مهم ترین خاصیت این معجون خوشمزه برای گلو درد و سرماخوردگی معجزه می باشد اما شما می توانید این معجون خوشمزه را با چای یا آب جوش یا در شب های زمستان میل کنید. با آموزش طرز تهیه لیمو عسلی با زنجبیل و داچین همراه ما باشید.
لیموترش | ۱۵ عدد |
زنجبیل تازه | ۱ تکه |
چوب دارچین | ۱ عدد |
عسل | به مقدار لازم |
لیموترش را ابتدا به مدت نیم ساعت داخل آب قرار دهید تا تلخی پوست لیموها گرفته شود سپس آبکش کنید سپس باید لیموها را اسلایس کنید برای اسلایس کردن می توانید از رنده غذاساز یا با چاقوی تیز حلقه ای برش بزنید ابتدا سر و ته لیمو را بزنید سپس برش بزنید و هسته را کامل خارج کنید وگرنه لیموترش تلخ می شود.
زنجبیل تازه را پوست بگیرید و خرد کنید سپس شیشه ها را حتما استریل کنید برای استریل کردن شیشه می توانید داخل ظرفشویی قرار دهید یا می توانید در آب در حال جوش قرار دهید سپس به صورت سر و ته روی پارچه قرار دهید تا کاملا خشک شود.
برای تهیه لیمو عسلی ابتدا یک لایه لیمو برش خورده قرار دهید سپس کمی زنجبیل بعد چوب دارچین و عسل به همین ترتیب لایه ها را تکرار کنید سپس در شیشه را محکم بسته و به مدت ۳ روز در آشپزخانه قرار دهید و آن را خوب تکان دهید و دربش را باز کنید تا گاز آن خارج شود و بعد از سه روز حسابی لیمو آب انداخته حالا شیشه ها را داخل یخچال دهید و هر موقع نیاز بود با آب جوش یا چای میل کنید. نوش جان
منبع: پارسی دی
فراشپز- سان شاین یک دسر شیک و مجلسی است که در لیوان یا جامهای بلند…
فراشپز- یکی از انواع چاشنی ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و…
مواد لازم: ارد سفید قنادی ۲۰۰ گرم. آرد نخودچی ۱۲۵ گرم. آرد برنج: ۱۲۵ گرم.…
فراشپز- لوبیا پلو با سویا یکی از انواع پلو های بسیار خوشمزه و راحت است…
فراشپز- قورمه سبزی یکی از خورشهای محبوب ایرانیان است که رنگ این غذا در خوشمزگی…
فراشپز- سوپ گوجه سبز یکی از گزینههای خوشمزه و سالم برای شروع یک وعده غذایی…