برای تهیه “مربای نارنگی” ابتدا روی هر نارنگی را از قسمت بالا یک سوراخ ایجاد کرده من با کمک نی اینکار را کردم تا قسمت سفت و سفیدش کاملا بیرون آمد.
نارنگی : 20 عدد
آب :2 لیتر
شکر : 2 کیلو
نمک : 2 الی 3 قاشق غذا خوری
نارنگی ها را پوست بکنید و از قسمت بالا یک سوراخی را با نی داخل نارنگی ایجاد کنید و قسمت سفید و سفتش را بیرون بکشید.
سپس در یک ظرف بزرگ آب ریخته و نارنگی ها را داخل آن بریزید و به مدت 4 الی 5 روز نارنگی ها را در آب نگه دارید. و هر دو سه ساعت آب نارنگی ها را عوض کنید تا زردی آب آن گرفته شود.
بعد از چهار ، پنج روز عوض کردن آب نارنگی ، در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد .وقتی آب به جوش آمد یک قاشق غذاخوری نمک را به آن اضافه کنید و بعد نارنگی ها را داخل آن بریزید و 10 دقیقه ای بجوشانید.ب
عد از 10 دقیقه جوشیدن نارنگی ها را آبکش کنید و آب سرد روی آنها بریزید.مجددا قابلمه را پر از آب کنید و یک قاشق نمک به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. بعد نارنگی ها را داخل آبجوش بریزید تا به مدت 5 دقیقه نارنگی ها در آب بجوشند و بعد دوباره آنها را آبکشی کنید.
اینبار در قابلمه 2 لیتر آب بریزید و 2 کیلو شکر را داخل آن مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. تا شکر ذوب شود. بعد آبلیمو را داخل شهد بریزید . نارنگی ها را داخل شهد بریزید تا به مدت 10 دقیقه با حرارت کم داخل شهد بجوشد .نارنگی ها را زیررو کنید تا شهد کاملا به خورد نارنگی ها برود.بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید نارنگی ها یک شب کامل درون شهد بمانند.
روز بعد نارنگی ها را با کفگیر از داخل شیره بیرون بیاورید و شهد را دوباره روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن بکند.سپس نارنگی ها را ده دقیقه ای در شهد مجددا بجوشانید و دوباره یک شب بگذارید تا نارنگی ها در شهد بمانند و این عمل را 2 تا 3 بار دیگر انجام دهید. تا مربای نارنگی آماده شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای نارنگی را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
منبع: نمناک
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…