آشپزی

مرغ را با این روش ویژه بپزید و لذت ببرید

فراشپز- اگر طرفدار امتحان کردن مزه‌ها و طعم‌های جدید هستید، حتما این مطلب را بخوانید تا با طرز تهیه یک مدل مرغ خوشمزه با طعم ویژه آشنا شوید.

به گزارش فرارو،  به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد؛ پس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم

مرغ: ۴ تکه
پیاز: ۱ عدد

سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری

آلو خورشتی: ۱۰ عدد

سیر: ۱ بوته

زعفران دم کرده: به میزان لازم

پودر کاری و پاپریکا: از هرکدام ۱ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

آب جوش: ۲ لیوان

طرز تهیه

برای شروع ابتدا مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و تکه‌های مرغ را داخل روغن کمی سرخ کنید. حالا مرغ‌ها را بیرون بیاورید و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و داخل همان ماهی تابه بریزید و نمک، فلفل، زردچوبه، پودر کاری و پاپریکا را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پیاز طلایی شود. حالا تکه‌های مرغ را روی پیازها بچینید. سس مایونز را با کمی زعفران و آب جوش رقیق کنید و روی مرغ‌ها بریزید؛ سپس بوته زیر را پوست کنید و به صورت درسته وسط ماهی تابه بگذارید. آلو خورشتی را که از قبل خیس داده‌اید، داخل ماهی تابه بریزید و آب جوش را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت یک ساعت و نیم زمان بدهید تا مرغ بپزد و سس داخل ماهی تابه رقیق شود. این مرغ خوشمزه را می‌توانید در کنار زرشک پلو یا پلوی زعفرانی ساده سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

۲ ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را به صورت خام خورد و یا در سالاد‌ها از آن استفاده کرد. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

۳ ـ آلو با داشتن خواص آنتی اکسیدانی سرشار از ویتامین‌های گروه A، B، C و همچنین دارای کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن و گوگرد است. آلو خورشتی معمولا به رنگ‌های زرد، سیاه و قهوه‌ای روشن و در اندازه‌های ریز یا درشت در بازار موجود است. آلو خورشتی تازه و مرغوب نباید بوی ترشیدگی بدهد و باید ظاهری شفاف داشته باشد. همیشه قبل از استفاده از آلو در خورش نیم ساعت قبل آن را توی یک کاسه با آب ولرم خیس کنید. این کار باعث می‌شود اگر آلو دارای شن ریزه یا آشغال باشد، با خیس خوردن کاملا تمیز شود. بعد از نیم ساعت آلو را توی یک صافی بریزید و روی آن آب بگیرید؛ سپس به غذا اضافه کنید.

فراشپز

Recent Posts

شیرینی اتریشی؛ خوشمزه با ماندگاری بالا

فراشپز- “شیرینی اتریشی” ضمن اینکه درست کردنش راحت است بسیار خوش طعم بوده و ماندگاری…

4 دقیقه ago

کیک پنیرسبزی؛ یک فینگرفود سالم برای دورهمی عصرانه

کیک پنیر سبزی یک غذای ساده و سالم است که به دلیل ظاهر متفاوت و…

33 دقیقه ago

این کیک رژیمی را فقط با سه قلم مواد درست کنید

فراشپز- کیک رژیمی با سیب یکی از انواع کیک‌های رژیمی است که بدون شکر، روغن…

1 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک دو رنگ در ۲۰ دقیقه و بدون فر!

فراشپز- کیک طرفداران بسیاری دارد و اکثر خانم‌های خانه دار در پخت این خوراکی، مهارت…

2 ساعت ago

طرز تهیه «مربا به رنده شده» به روش خانگی؛ ساده و خوشمزه

فراشپز- ما امروز طرز تهیه مربا به رنده شده را به صورت مرحله به مرحله…

3 ساعت ago