فراشپز- “مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژهی مجالس و میهمانیهای مخصوص شما است. با آموزش تهیه این مرغ متفاوت همراه ما باشید.
مرغ مارپیچی یک مدل پخت گوشت مرغ است که هم ظاهری زیبا دارد و هم طعم و مزه بسیار عالی. شما میتوانید با مزه دار کردن سینه مرغ این غذا خوشمزه را به صورت رولی تهیه کنید که کار کاملا راحتی است و به عنوان پیش غذا و یا وعده شام سرو کنید.
سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد
سیر و میخک خرد شده:به مقدار لازم
پوره گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
ژامبون گوشت دودی: ۴ برش نازک
برگ ریحان: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
برای درست کردن مرغ مارپیچی ابتدا باید سینه مرغ را پهن کرده و آن را به کمک بیفتک کمی بکوبید تا نازک شود.
بعد به کمک سیر، نمک و کمی فلفل و میخک مرغ را مزه دار کنید و سپس لایههای ژامبون را روی سینه مرغ پهن کرده و برگهای ریحان را روی ژامبونها بچینید.
سینه مرغ را به همراه مواد داخلش رول کرده و و با سیخهای چوبی کوچک آنها را سیخ بزنید.
در تابهای مقداری روغن ریخته و سیخها را داخل آن سرخ کنید سپس میتوانید از مقداری زعفران برای خوشرنگتر شدن مرغها استفاده کنید.
برای پختن مرغها میتوانید از باربیکیو استفاده نمایید.
جوجهها را میتوانید بجای گریل در تابه سرخ کنید و با نان سیر، پنیر پارمسان و سالاد سبز سرو نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
مرغ مارپیچی را میتوانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- دیدن عکس “رول کاراملی پای سیب” حس خوشمزگی زیاد این پای سیب را به…
فراشپز- سالاد پیازچه یک پیشغذای معتبر و خوشمزه است که اغلب در مهمانیها و مراسمهای…
فراشپز- عصاره قلم یکی از غنیترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد…
فراشپز- امروز با یک دستور خوشمزه و آسان به سراغ تهیه شیرینیهای کرهای با طعم…
فراشپز- کیک ماست و لیمو یکی از انواع کیکهای میوهای است که از ترکیب زست…
فراشپز- کیک سیب کاراملی یکی از انواع کیکهای میوهای است که به دلیل داشتن سیب…