فراشپز- دستور تهیه مرغ مرینیت شده با لیموترش، جعفری و سیر را در این مطلب آموزش دادهایم.
به گزارش فرارو، سعی کنید از ران مرغ به جای سینه برای این غذا که بر روی باربیکیو کبابی میشود استفاده کنید تا طعم گوشت سفید خوشمزهتر باشد و خشک نشود. پیش از کبابی کردن مرغ آن را از یک شب قبل مرینیت کنید. پس از آن در روز بعد زمان پخت این غذا ۱۰ دقیقه خواهد بود.
۱ عدد پیاز بزرگ پوست کنده شده
آب و پوست رنده شده ۲ لیموترش
۴ حبه سیر خرد شده
۸۰ میلی لیتر روغن زیتون
یک دسته کوچک جعفری همراه با ساقه
۶۰۰ گرم ران مرغ
همه چیز را به جز مرغ در غذاساز بریزید و مزه دار کنید تا حالت پوره پیدا کند. رانهای مرغ را در ظرفی ریخته و با ماده پورهای شده ترکیب کنید. روی آن را پوشانده و به مدت حداقل یک ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. اگر از سیخهای چوبی استفاده میکنید آنها را در آب خیس کنید تا نسوزند.
مرغها را از ترکیب مرینیت شده بیرون آورده و به سیخ بکشید. همه جای مرغ را مزه دار کرده و بر روی باربیکیو کبابی کنید و مرتبا با انبر بلندی آن را بچرخانید تا مرغ صرفا در یک جهت پخته نشود و نسوزد. معمولا زمان پخت بین ۸ تا ۱۰ دقیقه به طول میانجامد. مطمئن شوید که مرغ کاملا پخته شده است. در نهایت، غذا را با تکههای لیموترش و برنج و سالاد سرو کنید. یک کاسه ماست حاوی سیر نیز برای مزه کنار غذا خوب خواهد بود.
فراشپز- مهمترین جنبه زندگی ما انسانها خواب است، اما درباره آن اطلاعات خیلی کمی داریم…
فراشپز- پودینگ هویج نوعی دسر لطیف و بسیار خوشمزه است که از ترکیب پوره هویج…
فراشپز- کاپ کیک موز و شکلات یکی از انواع کاپ کیکهای شکلاتی است که در…
فراشپز- مربای لبو و هویج نوعی مربای خوشرنگ و خوشمز است ک از ترکیب لبو…
فراشپز- انتخاب غذا برای مهمانیها و مراسمات مختلف، کاری مهم است. کته کباب، غذایی مجلسی…
فراشپز- پلوهای مخلوط در سفره غذای ایرانیها جایگاه مخصوص به خود را دارند. به گزارش…