فراشپز- سوپ دال عدس ترکی یکی از سوپهای بسیار راحت و خوشمزه است که با دال عدس و سبزیجات بدون مرغ تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه سوپ نارنجی یا همان دال عدس ترکی آموزش داده شده است.
سوپ دال عدسی برای دوران سرماخوردگی گزینه بسیار خوبی است و برای کسانی که از طعم سوپهای تکراری خسته شدند گزینه خوبی است.
دال عدس یک نوع عدس نارنجی رنگ و از عدس معمولی کمی کوچکتر است و خواص بسیار خوبی دارد. مصرف دال عدس برای زنان باردار بسیار توصیه میشود و شما میتوانید با خوردن این سوپ به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنید.
دال عدس: یک پیمانه
سیب زمینی بزرگ: یک عدد
پیاز: یک عدد
سیر: ۳ حبه
عصاره مرغ یا سبزیجات: یک عدد
رب: یک قاشق غذا خوری
آرد: یک قاشق غذا خوری
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذا خوری
هویج: ۲ عدد
لیمو تازه: یک عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن: به مقدار لازم
معجون شگفتانگیز برای درمان سریع سرماخوردگی | طـرز تـهیه سوپ نارنجی
ابتدا باید دال عدس را تمیز کنید و بشویید و برای نیم ساعت خیس کنید تا پف کند. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه به همراه کمی کره تفت دهید تا سبک شود. بعد سیر رنده شده را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا یکدست شود و عطر سیر بلند شود.
در ادامه باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه پیاز کمیتفت دهید تا سبک شود. هویچ را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و بعد نمک و زردچوبه و آوبشن و فلفل تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
وقتی رب خوشرنگ شد برای لعاب بیشتر آرد را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامیآرد نیز گرفته شود. دال عدس را به همراه چند پیمانه آبجوش اضافه کنید و بعد عصاره مرغ یا سبزیجات را خرد کنید و بیفزاید؛ زیرا شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید و بعد کم کرده تا جا افتاده و لعابدار شود.
بعد از ۴۰ دقیقه که مواد خوب پخته شده باید باید به دلخواه با گوشتکوب برقی میکس کنید تا پوره شود و یا میتوانید داخل مخلوط کن بریزید. به همراه کمیجعفری تازه و لیموترش سرو کنید.
میتوانید سوپ را به صورت میکس نشده نیز سرو کنید.
افزودن آرد برای لعاب بیشتر است و اگر دوست ندارید میتوانید حذف کنید.
اگر سیر دوست ندارید میتوانید مقدار سیر را کمتر بریزید و بهتر است حذف نکنید زیرا عطر خوبی به این سوپ ترکی میدهد.
منبع: برترینها
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…