فراشپز- صبحانه همیشه هم نان و پنیر نیست. تنوع در صبحانه میل خوردن صبحانه را که مهمترین وعده غذایی است بیشتر میکند. در این مطلب طرز تهیه نان خرمالو و زنجبیل را توضیح دادهایم که میتواند انرژی مورد نیازتان برای شروع یک روز خوب و فعال را تامین کند. پس کار را شروع کنید و به جای آماده کردن صبحانههای تکراری، میز صبحانه متفاوتی را برای جمعهتان آماده کنید.
آرد یک و نیم پیمانه
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
کره پاستوریزه ۲۰ قاشق غذاخوری
شکر قهوهای یک و یکسوم پیمانه
شکر نصف پیمانه
خامه ترش نصف پیمانه
پودر وانیل یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب یک قاشق غذاخوری
زنجبیل (تازه و رنده شده) یک قاشق چایخوری
پوست پرتقال (رنده شده) نصف قاشق چایخوری
جوز هندی (چرخ شده) نصف قاشق چایخوری
تخممرغ (زده شده) دو عدد
خرمالو (پوره شده) یک و نیم پیمانه
نمک به مقدار لازم
ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید. کره را کف قالب بمالید و در فاصله گرم شدن فر، آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید.
یک قالب کره پاستوریزه کاله را در تابه روی شعله متوسط آب کنید تا قهوهای شود. کره آب شده را در یک کاسه بریزید و اجازه دهید تا حدود پنج دقیقه خنک شود.
شکر قهوهای، خامه ترش کاله، پودر وانیل، سرکه، پوست پرتقال رنده شده، زنجبیل، جوز، تخم مرغ، یک پیمانه پوره خرمالو و یکچهارم قاشق چایخوری نمک را به کره اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و به هم بزنید تا یکدست شوند. سپس خمیر آماده شده را در قالب بریزید. قالب را در فر بگذارید تا بپزد. خلال دندانی را پس از حدود یک ساعت تا یک ساعت و ربع در نان فرو کنید، اگر خمیری به آن نچسبیده بود نان پخته است.
نان را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
در حینی که نان میپزد؛ شکر، باقی کره، نصف پیمانه پوره خرمالو و یکچهارم قاشق چایخوری نمک را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا حالت سس بگیرد. برشهای نان را گرم و با سس به دست آمده سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…