آشپزی

نان خرمالو و زنجبیل؛ یک صبحانه جدید و متفاوت

فراشپز- صبحانه همیشه هم نان و پنیر نیست. تنوع در صبحانه میل خوردن صبحانه را که مهم‌ترین وعده غذایی است بیشتر می‌کند. در این مطلب طرز تهیه نان خرمالو و زنجبیل را توضیح داده‌ایم که می‌تواند انرژی مورد نیازتان برای شروع یک روز خوب و فعال را تامین کند. پس کار را شروع کنید و به جای آماده کردن صبحانه‌های تکراری، میز صبحانه متفاوتی را برای جمعه‌تان آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه نان خرمالو و زنجبیل

آرد یک و نیم پیمانه

جوش شیرین یک قاشق چای­‌خوری

کره پاستوریزه ۲۰ قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌­ای یک و یک­‌سوم پیمانه

شکر نصف پیمانه

خامه ترش نصف پیمانه

پودر وانیل یک قاشق غذاخوری

سرکه سیب یک قاشق غذاخوری

زنجبیل (تازه و رنده شده) یک قاشق چای­خوری

پوست پرتقال (رنده شده) نصف قاشق چایخوری

جوز هندی (چرخ شده) نصف قاشق چای­خوری

تخم‌­مرغ (زده شده) دو عدد

خرمالو (پوره شده) یک و نیم پیمانه

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه نان خرمالو و زنجبیل

مرحله اول

ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید. کره را کف قالب بمالید و در فاصله گرم شدن فر، آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید.

مرحله دوم

یک قالب کره پاستوریزه کاله را در تابه روی شعله متوسط آب کنید تا قهوه‌­ای شود. کره آب شده را در یک کاسه بریزید و اجازه دهید تا حدود پنج دقیقه خنک شود.

مرحله سوم

شکر قهو‌ه‌­ای، خامه ترش کاله، پودر وانیل، سرکه، پوست پرتقال رنده شده، زنجبیل، جوز، تخم مرغ، یک پیمانه پوره خرمالو و یک­‌چهارم قاشق چای­خوری نمک را به کره اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله چهارم

مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و به هم بزنید تا یکدست شوند. سپس خمیر آماده شده را در قالب بریزید. قالب را در فر بگذارید تا بپزد. خلال دندانی را پس از حدود یک ساعت تا یک ساعت و ربع در نان فرو کنید، اگر خمیری به آن نچسبیده بود نان پخته است.

مرحله پنجم

نان را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود.

در حینی که نان می­پزد؛ شکر، باقی کره، نصف پیمانه پوره خرمالو و یک­‌چهارم قاشق چای­‌خوری نمک را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا حالت سس بگیرد. برش­های نان را گرم و با سس به دست­ آمده سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

6 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

7 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

9 ساعت ago