ترشی بادمجان کبابی یکی از ترشی های پرطرفدار و خوشمزه در بین ایرانی ها و بسیار پر طرفدار است.در این مطلب به آموزش “ترشی بادمجان کبابی” خوشمزه می پردازیم.
سبزی معطر(گشنیز، جعفری، ترخون ، مرزه، ریحون) :به مقدار لازم
گل کلم :یک عدد کوچک
هویج :یک عدد بزرگ
فلفل سبز تند :دو تا سه عدد
بادمجان کبابی :شش عدد
سرکه:دو تا سه لیوان
ادویه ترشی :به میزان لازم
سیر رنده شده:4 الی 5 حبه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
ابتدا گل کلم را شسته و آن را ریز خرد کنید، سپس روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.
بادمجان ها را بعد از کبابی کردن شسته و اجازه دهید آب آن کاملا خشک شود سپس آن را ساطوری کنید
در مرحله بعد سبزی ها را پاک کرده و بعد از شستن پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود، سپس آن را ساطوری کنید.
در ادامه هویج را رنده کرده و فلفل را هم ساطوری خرد کنید، حالا همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و با هم مخلوط نمایید.
در مرحله بعد سیر، زردچوبه، نمک ، فلفل و ادویه را افزوده و مواد را بهخوبی با هم مخلوط کنید.
در آخر سرکه را به تدریج به ترشی افزوده و آن را هم بزنید تا جایی که ترشی زیاد شل نشود سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.
ترشی آماده است ، آن را در شیشه مورد نظر بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…