ترشی بادمجان کبابی یکی از ترشی های پرطرفدار و خوشمزه در بین ایرانی ها و بسیار پر طرفدار است.در این مطلب به آموزش “ترشی بادمجان کبابی” خوشمزه می پردازیم.
سبزی معطر(گشنیز، جعفری، ترخون ، مرزه، ریحون) :به مقدار لازم
گل کلم :یک عدد کوچک
هویج :یک عدد بزرگ
فلفل سبز تند :دو تا سه عدد
بادمجان کبابی :شش عدد
سرکه:دو تا سه لیوان
ادویه ترشی :به میزان لازم
سیر رنده شده:4 الی 5 حبه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
ابتدا گل کلم را شسته و آن را ریز خرد کنید، سپس روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.
بادمجان ها را بعد از کبابی کردن شسته و اجازه دهید آب آن کاملا خشک شود سپس آن را ساطوری کنید
در مرحله بعد سبزی ها را پاک کرده و بعد از شستن پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود، سپس آن را ساطوری کنید.
در ادامه هویج را رنده کرده و فلفل را هم ساطوری خرد کنید، حالا همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و با هم مخلوط نمایید.
در مرحله بعد سیر، زردچوبه، نمک ، فلفل و ادویه را افزوده و مواد را بهخوبی با هم مخلوط کنید.
در آخر سرکه را به تدریج به ترشی افزوده و آن را هم بزنید تا جایی که ترشی زیاد شل نشود سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.
ترشی آماده است ، آن را در شیشه مورد نظر بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…