برای کاهش نفخ ناشی از مصرف حبوبات باید چند ساعت قبل (حدود ۴ ساعت) از پخت حبوبات، خیسانده و دوبار آب آن تعویض شود تا با این کار مواد نفاخ موجود، بدون اینکه به ارزش غذایی آن آسیب برسد، در آب حل و خارج شود.
حبوبات یکی از منابع غنی تامین پروتئین هستند و میتوانند جایگزین مناسب و ارزانی برای گوشت باشند. حبوبات مشکلاتی در گوارش ایجاد کرده و برخی افراد از مصرف حبوبات با وجود ارزش غذایی بالایی که دارند، خودداری میکنند.
در ادامه سادهترین روش گرفتن نفخ حبوبات را به شما آموزش دادهایم.
حبوبات دارای مقادیر بالای فیبر غذایی هستند و احتمال ابتلا به بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت و انواع سرطان را کاهش میدهند.
برای کاهش نفخ ناشی از مصرف حبوبات باید چند ساعت قبل (حدود ۴ ساعت) از پخت حبوبات، خیسانده و دوبار آب آن تعویض شود تا با این کار مواد نفاخ موجود، بدون اینکه به ارزش غذایی آن آسیب برسد، در آب حل و خارج شود.
جوشاندن حبوبات:اگر حبوبات را از قبل خیس نکردهاید، ۱ الی ۲ بار آن را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، آبکش کنید و در آب جدید بپزید.
استفاده از خیار برای گرفتن نفخ حبوبات: یک خیار را با پوست، از وسط برش داد و هنگام پخت حبوبات داخل قابلمه بیندازید. این سریعترین راه گرفتن نفخ حبوبات است.
منبع: همشهری
فراشپز- این غذا به دلیل طعم لذیذ و روش پخت آسان، برای مهمانیها و دورهمیهای…
فراشپز- سالاد خیار یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب خیار با پیاز،…
فراشپز- ممکن است برای شما هم سؤال باشد که برنج کته بهتر است یا برنج…
فراشپز- یک مطالعه بسیار بزرگ در بریتانیا که در سال ۲۰۲۲ منتشر شد، نشان داد…
فراشپز- از قدیم، نان بهعنوان یکی از مهمترین خوراکیها در میان انواع غذاها شناخته میشود.…
فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشیها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…