فراشپز- دسر نوزینه یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بافتی شبیه کیک، اما منسجمتر دارد و با استفاده از شربت و شیره انگور، مرطوب میشود. این دسر خانگی بسیار خوشمزه است و با وجود شیره انگور و گردو بسیار مقوی و مفید است. این دسر را میتوان در ظروف تک نفره تهیه و در جشنهای تولد یا مهمانیها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر نوزینه در ادامه با ما همراه باشید.
کره نرم شده ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۱ استکان
ارده ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
سرکه ۱ قاشق غذا خوری
آرد چهار و نیم لیوان
بکینگ پودر ۱ بسته
گردو درشت یک و نیم فنجان
آب ۳ لیوان
شکر دو و نیم لیوان
آبلمیو ۴ قطره
شیره انگور ۱ استکان
برای تهیه دسر خوشمزه نوزینه در ابتدای کار، یک قابلمه برداشته و شکر و آب را درون آن میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بجوش آید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا بجوشد.
آبلیمو و شیره انگور را اضافه کرده و شعله را خاموش میکنیم و میگذاریم تا از دما بیفتد. کره را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج میکنیم تا نرم شود. درون یک کاسه میریزیم. روغن و ارده و شیر و سرکه را به آن اضافه میکنیم.
سپس به خوبی هم میزنیم تا یکدست شود. آرد را هم به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. در آخر گردو و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود و یک خمیر نرمی بدست آید. ظرف پیرکسی را چرب میکنیم.
سپس خمیر را درون قالب میریزیم و کف آن را صاف میکنیم. سپس با چنگال روی خمیر را خط میکشیم و آن را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردهایم، قرار میدهیم و به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه با کنترل کردن مداوم میگذاریم تا بپزد.
بعد از این که پخته شد، از فر خارج کرده و صبر میکنیم تا از دما بیفتد. کمی که دمای اولیه آن کم شد، شربت سرد را روی دسر میریزیم و با سلیقه تزیین میکنیم. این دسر را میتوان برش زد و در همان ظرف سرو نمود.
منبع: چی شی
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…