فراشپز- آیا مطمئن هستید که چای طبیعی به همان اندازه که فکر میکنید سالم است؟ آیا به عوارض جانبی منفی چای فکر کردهاید؟ قرار نیست همه این نوشیدنی محبوب را مصرف کنند. این مسئله را در نظر بگیرید که چای ممکن است بیشتر از اینکه مفید باشد به شما آسیب برساند.
مصرف چای میتواند بر برخی افراد تأثیر منفی بگذارد. اگر نگرانیهای قلبی عروقی دارید، باید مراقب نوع چایی که می نوشید باشید؛ حتی در براخی موارد ضروری است چای را از رژیم غذایی خود حذف کنید.
چای طبیعی کافئیندار است و تمام چایهای سیاه، سبز، اولانگ و سفید دارای کافئین هستند. حتی چایهایی با عنوان «بدون کافئین» نیز کاملاً بدون کافئین نیستند و مقادیر کمی کافئین دارند که ممکن است مصرف آن برای برخی افراد مضر باشد؛ از جمله:
زنان باردار: زنان باردار تنها مجاز به مصرف مقدار محدودی کافئین هستند و باید از مصرف مقادیر زیاد کافئین خودداری کنند.
مبتلایان به بیماریهای قلبی عروقی: اگر مشکلات قلبی عروقی دارید، نوشیدن چای ممکن است این شرایط را تشدید کرده و احتمال ابتلا به بیماریهای دیگر را افزایش دهد.
افراد مبتلا به رفلاکس اسید: اگر مستعد سوزش سر دل ناشی از افزایش اسید معده هستید، بد نیست مصرف چای خود را کاهش دهید تا ببینید شرایطتان بهبود مییابد یا نه.
افراد مبتلا به کمبود ویتامین B۱ یا آهن: اگر دچار کمبود ویتامین B۱ یا آهن هستید، باید از مصرف زیاد چای بپرهیزید یا مصرف آن را ترک کنید. تانن موجود در چای ممکن است جذب B۱ و آهن را برای بدن سختتر کند.
منبع: خبرآنلاین
فراشپز- تن ماهی یکی از انواع غذاهای آماده و محبوب است که شما میتوانید آن…
فراشپز- دانشمندان میگویند نهتنها نوع غذایی که میخورید بر نحوه سوختوساز بدن تاثیر دارد، بلکه…
فراشپز- اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که بدون استثنا هرروز پنیر میخورید،…
لواشک آلو ضد ویروس و ضد باکتری است. لواشک آلو موجب تحریک حرکات روده شده…
برای جلوگیری از سیاه شدن موز از آبمیوه هایی مانند پرتقال یا لیموترش استفاده کنید…
فراشپز- اکثر مردم میدانند که میوهها سالم هستند و برخی از مردم آنها را «فست…