آشپزی

نگران مبتلا شدن به آلزایمر هستید؟؛ کافیه شکمو باشید!

انگور خطر حملات قلبی و ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد.

تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم انگور، سبب محافظت از سلول‌های عصبی می‌شود و خطر ابتلا به بیماری‌های مختل‌کننده سیستم عصبی مانند آلزایمر را کاهش می‌دهد.

آزمایش‌ها نشان داده‌اند که موش‌هایی که با انگور تغذیه شده‌اند، عملکرد شناختی و رفتاری بهتری نسبت به موش‌هایی که انگور در رژیم غذایی‌شان وجود ندارد، داشته‌اند.

دکتر جان پتزوتو، استاد دانشگاه وسترن نیوانگلند تأکید می‌کند که «افزودن انگور به یک رژیم پرچرب در طول زندگی، طول عمر را افزایش می‌دهد.»

انگور همچنین از بیماری کبد چرب غیرالکلی که اغلب به دلیل مصرف غذاهای ناسالم ایجاد می‌شود، جلوگیری کرده و خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهد.

این میوه پاییزی با افزایش متابولیسم به سوزاندن کالری کمک می‌کند و در نتیجه سبب جلوگیری از تجمع چربی‌های مضر در کبد و سیستم قلبی عروقی می‌شود.

منبع: یورونیوز

فراشپز

Recent Posts

زنان، مردان و کودکان؛ چقدر شکر بخورند؟

مصرف قهوه و چای را کمتر می‌توانیم بدون شکر تصور کنیم. اساسا برای ما ایرانی‌ها…

4 ساعت ago

پلو با تن ماهی را اینبار با یک روش متفاوت درست کنید

فراشپز- پلو با تن ماهی یک نوع پلوی مخلوط بسیار خوشمزه است که از تریکب…

5 ساعت ago

طرز تهیه گوبولی پلو مجلسی با گوشت؛ به روش سنتی هرمزگان

فراشپز- در این غذا برنج در آب گوشت به صورت کته‌ای پخته می‌شود، خواص و…

6 ساعت ago

مرغ مجلسی با سس زرشک و انار؛ یکی از خوشمزه‌ترین مرغ‌هایی که می‌توانید بپزید

فراشپز- مرغ مجلسی با سس زرشک و آب انار یکی از روش‌های متفاوت طبخ مرغ…

6 ساعت ago

دیپ لبو؛ یک پیش‌غذای خوشمزه برای شب یلدا

فراشپز- دیپ لبو نوعی پیش‌غذای بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب لبو با…

10 ساعت ago

دسر کرم پرتقالی؛ یک دسر خوشمزه و خوشبو برای شب یلدا

فراشپز- کرم پرتقالی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب آب پرتقال با…

11 ساعت ago