آشپزی

نیمرو پفکی، یک گزینه جذاب برای کودکان

فراشپز- نیمرو ابری یا پفکی یکی از ترند‌های جدید شبکه‌های اجتماعی می‌باشد که خیلی راحت تهیه می‌شود و برای بچه‌ها بهترین گزینه می‌باشد و شما می‌توانید خیلی راحت این نیمرو جذاب را برای صبحانه تهیه کنید و به همراه نان تازه سرو کنید.

تهیه صبحانه برای بچه‌ها همیشه کار مشکلی می‌باشد، زیرا باید تنوع و ظاهر خوبی داشته باشد تا آن‌ها جذب آن شوند.

مواد لازم

تخم مرغ ۴ عدد

رینگ و روغن و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه نیمرو ابری

۱ مرحله اول: جداسازی

ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و حتما دقت کنید نباید ذره‌ی زرده داخل سفیده باشد وگرنه فرم نمی‌گیرد. در ادامه باید سفید‌ها را داخل یک کاسه بریزید.

۲ مرحله دوم: همزدن

در ادامه زرده‌ها را بدون این که هم بزنید داخل یک بشقاب یا کاسه قرار دهید و بعد سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی بزنید تا ابتدا پف کند و به قدری بزنید که کاملا خامه‌ای و سفت شود و شما وقتی ظرف را برمیگردانید از ظرف بیرون نریزید.

۳ مرحله سوم: سرخ کردن

در ادامه بایدیک رینگ گرد را بردارید و کمی چرب کنید و داخل تابه از قبل داغ شده با روغن قرار دهید و از سفیده داخل رینگ بریزید و وسط رینگ را با قاشق بردارید و زرده را داخل آن بریزید و روی زرده کمی سفیده بریزید و هر طرف را برای ۴ دقیقه سرخ کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت نیمرو ابری

با زمان ۴ دقیقه زرده شل است و اگر دوست دارید سفت‌تر شود باید زمان بیشتری دهید و سرخ کنید.

اگر رینگ را چرب نکنید نمی‌توانید نیمرو را خارج کنید.

روی نیمرو در انتها نمک و فلفل سیاه و کمی پیازچه برای تزیین بریزید.‌

می‌توانید نیمرو پفکی را در فر نیز تهیه کنید برای این کار روی سینی فر کاغذ روغنی رو کمی چرب کنید و سفیده را روش بریزید و حالت دهید درون فر با حرارت کم برای ده دقیقه که گذشت زرده رو مرکز سفیده قرار دهید چند دقیقه دیگر زمان دهید تا بپزد نباید خیلی تو فر بماند وگرنه سفت می‌شود.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

33 دقیقه ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

1 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

8 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

8 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

9 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

9 ساعت ago