فراشپز- “هلیم عدس خراسانی” غذای محلی و سنتی خراسان است که به دلیل داشتن عدس و گوشت و سبزیجات یک غذای بسیار مفید و مغذی میباشد.
گوشت چرخ کرده:۱۵۰ گرم
ارزن بدون پوست:۱ پیمانه
عدس پخته شده:نصف پیمانه
سیر:۵ تا ۳ حبه
پیازداغ:۲ قاشق سوپ خوری
جعفری ساطوری:نصف پیمانه
کشک:یک پیمانه
نعناع:۳ قاشق سوپ خوری
زعفران آب شده:۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل:به میزان لازم
قابلمهای مناسب انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید. داخل آن پیاز داغ را به همراه گوشت چرخ کرده بریزید و کمی سرخ کنید.
مقداری نمک، زردچوبه و جعفری خرد شده، روی آن بریزید و بعد از کمی تفت دادن مقداری آب داخل آن اضافه تا مواد کمی پخته شوند و آب به جوش بیاید.
بعد از جوش آمدن آب ارزن پوست گرفته شده را اضافه کنید تا با بقیه مواد کاملا مخلوط شود. در آخر عدس پخته شده را بریزید و هم بزنید.
کمی بعد قابلمه را از روی حرارت بر دارید و بگذارید تا مواد کمی خنک شوند. بعد به هلیم کشک اضافه کنید و آرام مخلوط کنید تا کشک نبرد.
یک دمکنی روی قابلمه میگذاریم وحرارت را ملایم میکنیم تا هلیم کاملا جا بیفتد.
اگر هلیم سفت شد میتوانید مقداری آب به آن اضافه کنید. هلیم آماده شده را با مقداری زعفران، جعفری، کشک و پیازداغ تزئین کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد.
هلیم عدس خراسانی را میتوانید در وعده صبحانه – شام – پیش غذا – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…