فراشپز- اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم میگو در فریزر دارید، در مدت زمان حدود یک ساعت برای آن خورش درست کنید.
ممکن است بچهها از خوردن میگو علیرغم خواص بسیار زیاد امتنا کنند، اما با این دستور پخت و این سس حتمن به میگو علاقهمند خواهند شد.
۱. میگوها را پاک کنید. فقط اگر میخواهید میگوها نمای زیباتری داشته باشند، پوسته سخت دم آنها را نکنید.
۲. یک پیرکس یا ظرف گود سرامیکی مخصوص مایکروفر آماده کرده و روغنزیتون، کره، پیاز و سیر را در آن بریزید و با حداکثر قدرت و همچنین در بسته، چهار دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت یکبار مواد را هم بزنید.
۳. آبلیمو، گوجهفرنگی، رب گوجه، شکر، نمک و فلفل و نیمی از جعفری را به مواد اضافه کنید و مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود، بدون در با حداکثر قدرت مایکروفر حرارت دهید. در مدت پخت یکی دو بار مواد را هم بزنید.
۴. میگوها را به این سس اضافه کنید و با قدرت متوسط (۵۵ درصد قدرت)، ده دقیقه یا تا زمانی که میگوها تغییر رنگ پیدا کنند حرارت دهید. البته این بار باید در ظرف را ببندید.
۵. وقتی که از پخت میگوها مطمئن شدید، آن را در ظرفی بکشید و باقیمانده جعفری را روی آن بریزید. این خوراک را میتوانید با نان یا همراه پلو به صورت خورش میل کنید.
۴۰ عدد میگوی متوسط
۲ قس روغن زیتون
۵۰ گرم کره
یک عدد پیاز قرمز متوسط
(ریز خرد شود)
۳ حبه سیر (رنده شود)
۲ قس آبلیموترش
۳ عدد گوجهفرنگی درشت
(پوستکنده و ریز خرد شود)
۲ قس رب گوجهفرنگی
۲ /۱ قچ شکر
۲ قس جعفری خرد شده
به مقدار لازم نمک و فلفل
منبع: همشهری
فراشپز- بابونه گیاهی است که برای بهبود گوارش و کاهش مشکلات معده نیز فواید بسیاری…
فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها…
فراشپز- پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی…
وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه میخواهید برای ظهر ناهار زرشکپلو با…
فراشپز- قیمهپلو یکی از نذریهای معمول است که مشابه آن را اردبیلیها هم دارند، البته…
فراشپز- پلو گوشت عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که…