فراشپز- اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم میگو در فریزر دارید، در مدت زمان حدود یک ساعت برای آن خورش درست کنید.
ممکن است بچهها از خوردن میگو علیرغم خواص بسیار زیاد امتنا کنند، اما با این دستور پخت و این سس حتمن به میگو علاقهمند خواهند شد.
۱. میگوها را پاک کنید. فقط اگر میخواهید میگوها نمای زیباتری داشته باشند، پوسته سخت دم آنها را نکنید.
۲. یک پیرکس یا ظرف گود سرامیکی مخصوص مایکروفر آماده کرده و روغنزیتون، کره، پیاز و سیر را در آن بریزید و با حداکثر قدرت و همچنین در بسته، چهار دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت یکبار مواد را هم بزنید.
۳. آبلیمو، گوجهفرنگی، رب گوجه، شکر، نمک و فلفل و نیمی از جعفری را به مواد اضافه کنید و مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود، بدون در با حداکثر قدرت مایکروفر حرارت دهید. در مدت پخت یکی دو بار مواد را هم بزنید.
۴. میگوها را به این سس اضافه کنید و با قدرت متوسط (۵۵ درصد قدرت)، ده دقیقه یا تا زمانی که میگوها تغییر رنگ پیدا کنند حرارت دهید. البته این بار باید در ظرف را ببندید.
۵. وقتی که از پخت میگوها مطمئن شدید، آن را در ظرفی بکشید و باقیمانده جعفری را روی آن بریزید. این خوراک را میتوانید با نان یا همراه پلو به صورت خورش میل کنید.
۴۰ عدد میگوی متوسط
۲ قس روغن زیتون
۵۰ گرم کره
یک عدد پیاز قرمز متوسط
(ریز خرد شود)
۳ حبه سیر (رنده شود)
۲ قس آبلیموترش
۳ عدد گوجهفرنگی درشت
(پوستکنده و ریز خرد شود)
۲ قس رب گوجهفرنگی
۲ /۱ قچ شکر
۲ قس جعفری خرد شده
به مقدار لازم نمک و فلفل
منبع: همشهری
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…