فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها در شمال و بیشتر آنها در جنوب کشور تهیه و صرف می شود.
وقتی میهمان جنوبیهای خونگرم می شوید احتمال اینکه یکی از غذاهایی که برایتان تهیه می کنند یکی از انواع میگو پلوهاست که در هر شهر و استان بستگی به نوع ذائقه خودشان هنگام تهیه این خوردنی مقوی و خوشمزه سلایق مختلفی به خرج می دهند.
– دو پیمانه برنج پخته
– یک دوم پیمانه میگوی ریز، آبپز شده
– یک عدد تخممرغ
– چهار عدد لوبیا سبز پخته، خردشده
– سه قاشق سوپخوری گوجهفرنگی ریز خرد شده، به صورت نگینی
– سه قاشق سوپخوری پیاز ریز خرد شده، به صورت نگینی
– سه قاشق سوپخوری روغن مایع
روغن را در تابهای داغ کنید. میگو را در آن بریزید. به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید. سپس تخممرغ را در تابه بریزید و سریع هم بزنید. پس از سرخ شدن تخممرغ، لوبیاسبز، گوجهفرنگی، پیاز و برنج را اضافه کنید و خوب هم بزنید. چند دقیقه تفت دهید تا همه مواد خوب مخلوط و داغ شوند. غذا را در ظرف مناسب بریزید و با سبزیهای تازه تزیین و سرو کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- بابونه گیاهی است که برای بهبود گوارش و کاهش مشکلات معده نیز فواید بسیاری…
فراشپز- پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی…
وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه میخواهید برای ظهر ناهار زرشکپلو با…
فراشپز- اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم…
فراشپز- قیمهپلو یکی از نذریهای معمول است که مشابه آن را اردبیلیها هم دارند، البته…
فراشپز- پلو گوشت عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که…