آشپزی

همه فوت و فن تهیه یک میگو پلوی خوشمزه

فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها در شمال و بیشتر آنها در جنوب کشور تهیه و صرف می شود.

وقتی میهمان جنوبی‌های خونگرم می شوید احتمال اینکه یکی از غذاهایی که برایتان تهیه می کنند یکی از انواع میگو پلوهاست که در هر شهر و استان بستگی به نوع ذائقه خودشان هنگام تهیه این خوردنی مقوی و خوشمزه سلایق مختلفی به خرج می دهند.

مواد لازم:

– دو پیمانه برنج پخته

– یک دوم پیمانه میگوی ریز، آب‌پز شده

– یک عدد تخم‌مرغ

– چهار عدد لوبیا سبز پخته، خردشده

– سه قاشق سوپ‌خوری گوجه‌فرنگی ریز خرد شده، به صورت نگینی

– سه قاشق سوپ‌خوری پیاز ریز خرد شده، ‌به صورت نگینی

– سه قاشق سوپ‌خوری روغن مایع

طرز تهیه:

روغن را در تابه‌ای داغ کنید. میگو را در آن بریزید. به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید. سپس تخم‌مرغ را در تابه بریزید و سریع هم بزنید. پس از سرخ شدن تخم‌مرغ، لوبیاسبز، گوجه‌فرنگی، پیاز و برنج را اضافه کنید و خوب هم بزنید. چند دقیقه تفت دهید تا همه مواد خوب مخلوط و داغ شوند. غذا را در ظرف مناسب بریزید و با سبزی‌های تازه تزیین و سرو کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

دمنوش بابونه برای چی خوبه ؟؛ روش تهیه دمنوش بابونه

فراشپز- بابونه گیاهی است که برای بهبود گوارش و کاهش مشکلات معده نیز فواید بسیاری…

9 ساعت ago

خاص‌ترین پاستای دنیا را با این روش درست کنید

فراشپز- پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی…

10 ساعت ago

سالاد ویژه با ترکیب خاص مرغ و انگور

وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه می‌خواهید برای ظهر ناهار زرشک‌پلو با…

11 ساعت ago

همه با این سس عاشق میگو می‌ شوند

فراشپز- اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم…

12 ساعت ago

این قیمه با همه قیمه‌هایی که خوردید فرق دارد

فراشپز- قیمه‌پلو یکی از نذری‌های معمول است که مشابه آن را اردبیلی‌ها هم دارند، البته…

12 ساعت ago

طرز تهیه پلو گوشت عربی؛ فوت و فن خوشمزه شدن این غذای عربی

فراشپز- پلو گوشت عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که…

13 ساعت ago