فراشپز- هوموس یک وعده غذایی و یا میان وعده سالم بوده که در اغلب ملتها سرو میشود. شما میتوانید در این بخش با طرز تهیه هوموس فلفل دلمهای معطر و محبوب آشنا شوید.
نخود پخته: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمهای (ترجیحا قرمز): ۲ عدد
ارده: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
ابتدا فلفل دلمهایها را بشویید و آنها را روی شعله گاز یا در فر، کبابی کنید تا پوست آنها سیاه شود. سپس پوست آنها را بگیرید و تخمها و قسمتهای داخلی آنها را جدا کنید.
نخودهای پخته شده را به همراه ارده، سیر، آبلیمو، نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا کاملا پوره شود.
فلفل دلمهایهای کبابی شده را نیز به مخلوط کن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
در حین مخلوط کردن، روغن زیتون را کم کم اضافه کنید تا هوموس به غلظت مناسب برسد.
در صورت تمایل، میتوانید در این مرحله ادویههای مورد نظر خود را نیز اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
هوموس آماده شده را در ظرف مناسب بریزید و با کمی روغن زیتون، فلفل دلمهای خرد شده و ادویه تزیین کنید.
هوموس فلفل دلمهای را میتوانید به عنوان پیش غذا به همراه نان پیتا، سبزیجات تازه یا چیپس میل کنید.
برای تهیه هوموس خوشمزه، حتما از نخودهای مرغوب و تازه استفاده کنید.
میزان سیر و آبلیمو را میتوانید با توجه به ذائقه خود تغییر دهید.
کبابی کردن فلفل دلمهای، طعم و عطر دودی خاصی به هوموس میبخشد.
استفاده از ادویههای مختلف در هوموس، طعم و عطر بینظیری به آن میبخشد.
برای تزیین هوموس میتوانید از موادی مانند پاپریکا، جعفری خرد شده، کنجد و یا روغن زیتون استفاده کنید.
منبع: دلگرم
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…