آشپزی

هیچکس از این فواید فوق‌العاده سرکه سیب آگاه نیست!

فراشپز- یک متخصص فاش کرده است سرکه سیب از فوایدی برای سلامتی برخوردار است که هیچکس از آن‌ها خبر ندارد. دکتر اریک برگ دی سی توضیح داده است که نوشیدن سرکه سیب فواید بسیاری برای سلامتی دارد، اما اکثر مردم با این فواید آشنا نیستند، اگرچه می‌تواند به سلامتی آنها کمک بزرگی کند.

به گزارش فرارو به نقل از میرور، سرکه سیب اغلب به عنوان یک نوشیدنی بهداشتی معرفی می‌شود. دکتر اریک برگ دی سی با تمجید از سرکه سیب در یکی از ویدئو‌های محبوب خود در یوتیوب توضیح داد: «بیشتر مردم می‌دانند که سرکه سیب برای هضم غذا مفید است و به نفخ، سوء هاضمه و رفلکس اسید کمک می‌کند.» با این حال، این متخصص فاش کرد مزایای عمده دیگری نیز در مصرف سرکه سیب وجود دارند که هیچکس نمی‌داند. دکتر برگ در ویدئوی خود به اشتراک گذاشت که چگونه این نوشیدنی محبوب به میکروب‌های روده کمک می‌کند.»

این پزشک توضیح داد: «هم باکتری‌های خوب و هم باکتری‌های بد می‌توانند به حالت غیرفعال بروند. میکروب‌ها در حالت غیرفعال از بسیاری از استرس‌های محیطی و مواد شیمیایی به ویژه آنتی بیوتیک‌ها در امان بمانند. میکروب‌های خفته می‌توانند چندین دهه یا حتی هزاران سال زنده بمانند! تغییر در محیط، مانند تغییر در میزان اسیدی یا بازی بودن، می‌تواند باکتری‌های خوب را بیدار کند یا باعث خاموش شدن آنها شود. بیشتر باکتری‌های خوب در محیطی اسیدی رشد می‌کنند. سرکه سیب محیط را برای میکروب‌های خوب اسیدی می‌کند. خوراکی‌هایی مانند کومبوجا، آب ترشی، کلم ترش و کیمچی نیز اثرات مشابهی دارند.»

وی افزود: «زمانی که سیستم ایمنی شما سرکوب می‌شود، باکتری‌های بد می‌توانند از حالت خواب خارج شوند، آنتی بیوتیک‌ها، استرس، کمبود پردنیزون و ویتامین دی همگی می‌توانند سیستم ایمنی بدن را سرکوب کرده و میکروب‌های بیماری‌زا را فعال کنند. ویتامین دی کافی در مقادیر حداقل ۱۰۰۰۰ واحد بین‌المللی در روز ممکن است به سرکوب میکروب‌های بیماری‌زا کمک کند. سعی کنید برای حمایت از میکروب‌های مفید خود، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب هر روز عصر بنوشید. سرکه سیب یک گزینه عالی است.»

این باور وجود دارد که هر گونه اثرات مفید از مصرف سرکه سیب با اسید استیک موجود در آن مرتبط است. سرکه سیب که به عنوان یک درمان خانگی استفاده می‌شود، اغلب به کاهش وزن، کاهش کلسترول، کاهش سطح قند خون و علائم دیابت کمک می‌کند. با این حال، شواهد بالینی کمی برای حمایت از این ادعا‌ها وجود دارد و قبل از اینکه بتوان آن را به عنوان یک درمان توصیه کرد، به تحقیقات بیشتری نیاز است.» متخصصان افزودند مراقبت از این موضوع مهم است و توصیه می‌کنند قبل از ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی یا سبک زندگی خود به دنبال مشاوره پزشکی باشید. متخصصان همچنین هشدار می‌دهد: «برای اطمینان از بی‌خطر بودن مصرف سرکه سیب، پیشنهاد می‌کنیم با یک داروساز صحبت کنید.»

سرکه بسیار اسیدی است و نوشیدن رقیق نشده آن می‌تواند مینای دندان را فرسایش دهد و به مری آسیب برساند. بهتر است آن را در مقدار کم به غذای خود اضافه کنید، مثلاً در سس سالاد، یا آن را در حالت رقیق شده با آب فراوان بنوشید. همچنین می‌توانید از مکمل‌های سرکه سیب به صورت پودر برای جلوگیری از آسیب رساندن به دندان‌هایتان استفاده کنید.

فراشپز

Recent Posts

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

25 دقیقه ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

1 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

2 ساعت ago

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

10 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

12 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

14 ساعت ago