فراشپز- با همراهی یک آشپز اسپانیایی در این ویدئو، طرز تهیه فیله مرغ آبدار و خوشمزه را با ۳ عدد فیله مرغ، نمک، پاپریکا، سیر، کاری، یک عدد تخممرغ، ۲۰۰ میلی لیتر آب، ۱۰۰ گرم آرد، یک قاشق غذاخوری خامه ترش، یک قاشق غذاخوری مایونز، یک حبه سیر و فلفل بیاموزید و طعمی بینظیر به مرغ بدهید.
منبع: فرادید
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…