فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر طرز تهیه دو غذای خوشمزه با نخود را به شما آموزش میدهد: خوراک نخود جاماییکایی با شیر نارگیل که شامل نخود پخته (۹۰۰ گرم)، پیاز (۱ عدد متوسط)، گوجه (۳ عدد)، سیر (۲ تا ۵ حبه)، زنجبیل تازه (۱ تا ۲ سانتیمتر)، رب گوجهفرنگی (۱ قاشق غذاخوری)، ادویه کاری (۲ قاشق غذاخوری)، نمک (۱ قاشق چایخوری)، زیره آسیابشده (½ قاشق چایخوری)، زنجبیل آسیابشده (½ قاشق چایخوری)، زردچوبه (¼ قاشق چایخوری)، فلفل قرمز (⅛ قاشق چایخوری)، شیر نارگیل (۴۰۰ میلیلیتر)، عصاره سبزیجات یا گوشت (½ پیمانه) و اسفناج تازه به مقدار لازم است. دومین غذا نخودآب ایرانی است که با مواد اولیه نخود پخته (۱ پیمانه همراه با آبش)، پیاز (۱ عدد متوسط)، روغن به مقدار لازم، زردچوبه (½ قاشق چایخوری)، فلفل سیاه (½ قاشق چایخوری)، نمک (۱ قاشق چایخوری)، پودر جوی پرک (۲ قاشق غذاخوری)، گردو خرد شده (½ پیمانه)، شوید و جعفری تازه خرد شده (۲ قاشق غذاخوری) و آب لیموترش تازه (۱ عدد) تهیه میشود.
فراشپز- پلو کرفس با مرغ نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با کرفس،…
فراشپز- سالاد سیب زمینی برشته نوعی سالاد بسیار خوشمزه است که با روکشی از سیب…
فراشپز- قیمه کورگ از انواع خورشت محلی و سنتی کردی است که رسپی آن اصالتا…
فراشپز- پودینگ هویج نوعی دسر لطیف و بسیار خوشمزه است که از ترکیب پوره هویج…
فراشپز- پودینگ ایتالیایی نوعی دسر شکلاتی خوشمزه و لطیف است که پایه شیر دارد و…
فراشپز- قهوهها نیز مانند دیگر سایر نوشیدنیها و غذاها انواع مختلفی دارند و شما میتوانید…