فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر طرز تهیه دو غذای خوشمزه با نخود را به شما آموزش میدهد: خوراک نخود جاماییکایی با شیر نارگیل که شامل نخود پخته (۹۰۰ گرم)، پیاز (۱ عدد متوسط)، گوجه (۳ عدد)، سیر (۲ تا ۵ حبه)، زنجبیل تازه (۱ تا ۲ سانتیمتر)، رب گوجهفرنگی (۱ قاشق غذاخوری)، ادویه کاری (۲ قاشق غذاخوری)، نمک (۱ قاشق چایخوری)، زیره آسیابشده (½ قاشق چایخوری)، زنجبیل آسیابشده (½ قاشق چایخوری)، زردچوبه (¼ قاشق چایخوری)، فلفل قرمز (⅛ قاشق چایخوری)، شیر نارگیل (۴۰۰ میلیلیتر)، عصاره سبزیجات یا گوشت (½ پیمانه) و اسفناج تازه به مقدار لازم است. دومین غذا نخودآب ایرانی است که با مواد اولیه نخود پخته (۱ پیمانه همراه با آبش)، پیاز (۱ عدد متوسط)، روغن به مقدار لازم، زردچوبه (½ قاشق چایخوری)، فلفل سیاه (½ قاشق چایخوری)، نمک (۱ قاشق چایخوری)، پودر جوی پرک (۲ قاشق غذاخوری)، گردو خرد شده (½ پیمانه)، شوید و جعفری تازه خرد شده (۲ قاشق غذاخوری) و آب لیموترش تازه (۱ عدد) تهیه میشود.
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…