فراشپز- در این ویدیو، یک آشپز ماهر این شیرینی برنجی را با استفاده از روغن جامد (۱۰۰ گرم)، پودرقند (۹۰ گرم)، اسانس هل (به مقدار لازم)، آرد برنج (۱۵۰ گرم )، آرد سفید (۵۰ گرم )، زعفران (دوقطره) و تخم خرفه (به مقدار لازم) آماده میکند.
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…