فراشپز- خمیر فیلو (Filo یا phyllo) که یوفکا (yufka) و خمیر تراشهای هم نامیده میشود، نوعی خمیر نازک و کاغذ مانند است که برای ساخت شیرینی در آشپزی خاورمیانهای و بالکان استفاده میشود. این خمیر، پایه انواع باقلوا است. خمیر فیلو خمیری است که مایه خمیر یا بیکینگ پودر ندارد و لازم نیست که پف کند. چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیر است و هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد میشود. در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه برای پای فیلو ژامبون و پنیر: ۴۰۰ گرم خمیر فیلو، روغن زیتون، ۱۵۰ گرم ژامبون، ۱۰۰ گرم سوسیس، ۱۲۰ گرم پنیر چدار، ۳ عدد تخم مرغ ۱۵۰ گرم خامه ترش این فیلو ژامبون را درست میکند.
منبع: فرادید
فراشپز- عوامل متعددی در ایجاد اختلال در خواب شبانه دخیل هستند که یکی از آنها…
فراشپز- بعید به نظر میرسد که این روزها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم…
فراشپز- تهیه ماکارونی با هر روشی بسیار خوشمزه است ولی این بار قرار است یدون…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی با مواد اولیه شامل: ۳۶۰ گرم برنج مانده،…
فراشپز- اخیراً گروهی از کارشناسان به دنبال بررسی پنجماهه مقالات علمی در این باره این…
فراشپز- سوفله موز نوعی دسر میوهای است که از ترکیب موز با تخم مرغ، پودر…