آشپزی

(ویدئو) طرز تهیه چند شام سریع با خمیر فیلو

فراشپز- خمیر فیلو (Filo یا phyllo) که یوفکا (yufka) و خمیر تراشه‌ای هم نامیده می‌شود، نوعی خمیر نازک و کاغذ مانند است که برای ساخت شیرینی در آشپزی خاورمیانه‌ای و بالکان استفاده می‌شود. این خمیر، پایه انواع باقلوا است. خمیر فیلو خمیری است که مایه خمیر یا بیکینگ پودر ندارد و لازم نیست که پف کند. چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیر است و هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد می‌شود. در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه برای پای فیلو ژامبون و پنیر: ۴۰۰ گرم خمیر فیلو، روغن زیتون، ۱۵۰ گرم ژامبون، ۱۰۰ گرم سوسیس، ۱۲۰ گرم پنیر چدار، ۳ عدد تخم مرغ ۱۵۰ گرم خامه ترش این فیلو ژامبون را درست می‌کند.

منبع: فرادید

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

6 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

8 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

9 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت سوپ گشنیز تبریزی

سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…

10 ساعت ago

طرز تهیه پاپارا ترکیه‌ ای، یک غذای ساده و خوشمزه با طعمی بی‌ نظیر

فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده‌ اید و به دنبال یک تجربه جدید…

11 ساعت ago

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است…

12 ساعت ago