فراشپز- در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: ۲ عدد پیاز، ۲ حبه سیر، یک و نیم لیوان نخود، ۱۵۰-۲۰۰ گرم گوشت گوسفندی، نصف لیوان بلغور گندم، چوب دارچین، نمک، یک قاشق چایخوری زرد چوبه و فلفل سیاه این آش را آماده میکند.
منبع: فرادید
اگر دلتان یک عصرانه خوشمزه ولی کم زحمت میخواهد؛ این مطلب را از دست ندهید.در…
فراشپز- شیرینی پنجره ای که به آن نان پنجره ای هم میگویند، از شیرینیهای اصیل…
فراشپز- یادگیری طرز تهیه انواع فاج شکلاتی چیزی فراتر از تسلط بر یک دستور غذای…
فراشپز- ابتدا سینه مرغ را پوره و با هویج و پیاز آبگرفته مخلوط کنید. سپس…
فراشپز- پاستا با پنیر فتا یکی از پاستاهای پر طرفدار و سادهای است که امروزه…
فراشپز- “مرغ شکم پر” یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با…