فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی آموزش میدهد که چگونه نانی نرم و پفکی با استفاده از مواد ساده تهیه کنید. برای تهیه این نان نیاز به آب گرم (۲۰۰ میلیلیتر)، شیر گرم (۲۰۰ میلیلیتر)، شکر (۲ قاشق غذاخوری)، نمک (۱.۵ قاشق چایخوری)، تخممرغ (۱ عدد)، خمیر مایه (۸ گرم یا ۲ قاشق چایخوری)، آرد (۶۷۰-۷۲۰ گرم)، کره (۷۰ گرم) و سرکه ۹٪ (۲ قاشق چایخوری) دارید. پس از آمادهسازی خمیر، کره ذوب شده (۱۲۰ گرم) به آن افزوده میشود. سپس ژامبون (۳۰۰ گرم) و پنیر (۳۰۰ گرم) به خمیر اضافه میشود. در نهایت، گوجهفرنگی گیلاسی (۹ عدد) و پنیر موتزارلا (۹ عدد) به نان تزئین شده و با زرده تخممرغ (۱ عدد) و شیر (۱ قاشق غذاخوری) روی نان چسبانده میشود و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۳۵-۴۰ دقیقه پخته میشود.
منبع: فرادید
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…