فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر به شما آموزش میدهد چگونه نان قندی با استفاده از ۱۲۰ گرم ماست، ۱۱۰ گرم شکر، ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، ۱۲۰ گرم روغن مایع، ۲ عدد زرده تخممرغ، ¼ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل، ۱ قاشق چایخوری پودر هل، ۱ قاشق غذاخوری گلاب، ۳۸۰ گرم آرد (۳ پیمانه) و زعفران دم کرده یا شیر برای رومال درست کنید.
فراشپز- نان مربایی یکی از نانهای بسیار خوشمزه و ساده میباشد که شما میتوانید به…
فراشپز- فرزندتان صبحانه نمیخورد؟ بارها لقمههای کره با مرباهای مختلف مثل آلبالو و توت فرنگی…
فراشپز- کلوبیج یکی از نانهای میباشد که بسیار خوشمزه و راحت است و با نان…
فراشپز- پیتزا صبحانه یک وعدهی کامل و درعین حال خوشمزه است که با یک بار…
فراشپز- “شور ماهی پلو” یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر…
فراشپز- با وارد کردن برگهای چغندر به رژیم غذایی روزانهی خود میتوانید ویتامین c مورد…