فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر به شما آموزش میدهد چگونه نان قندی با استفاده از ۱۲۰ گرم ماست، ۱۱۰ گرم شکر، ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، ۱۲۰ گرم روغن مایع، ۲ عدد زرده تخممرغ، ¼ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل، ۱ قاشق چایخوری پودر هل، ۱ قاشق غذاخوری گلاب، ۳۸۰ گرم آرد (۳ پیمانه) و زعفران دم کرده یا شیر برای رومال درست کنید.
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…