آشپزی

(ویدئو) نان قندی را نیم ساعته در خانه درست کنید

فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر به شما آموزش می‌دهد چگونه نان قندی با استفاده از ۱۲۰ گرم ماست، ۱۱۰ گرم شکر، ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، ۱۲۰ گرم روغن مایع، ۲ عدد زرده تخم‌مرغ، ¼ قاشق چای‌خوری نمک، ۱ قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل، ۱ قاشق چای‌خوری پودر هل، ۱ قاشق غذاخوری گلاب، ۳۸۰ گرم آرد (۳ پیمانه) و زعفران دم کرده یا شیر برای رومال درست کنید.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه نان مربایی خانگی برای عصرانه و صبحانه

فراشپز- نان مربایی یکی از نان‌های بسیار خوشمزه و ساده می‌باشد که شما می‌توانید به…

1 دقیقه ago

ساندویچ پنیر گریل شده؛ صبحانه گرم برای کودکان

فراشپز- فرزندتان صبحانه نمی‌خورد؟ بار‌ها لقمه‌های کره با مربا‌های مختلف مثل آلبالو و توت فرنگی…

33 دقیقه ago

کلوبیج؛ نان صبحانه گیلانی

فراشپز- کلوبیج یکی از نان‌های می‌باشد که بسیار خوشمزه و راحت است و با نان…

55 دقیقه ago

طرز تهیه پیتزا صبحانه

فراشپز- پیتزا صبحانه یک وعده‌ی کامل و درعین حال خوشمزه است که با یک بار…

1 ساعت ago

دستور پخت شور ماهی پلو؛ غذای اصیل بوشهری

فراشپز- “شور ماهی پلو” یکی از غذا‌های محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر…

11 ساعت ago

بورانی برگ چغندر؛ خوش طعم برای مهمانی ها

فراشپز- با وارد کردن برگ‌های چغندر به رژیم غذایی روزانه‌ی خود می‌توانید ویتامین c مورد…

12 ساعت ago