مواد لازم برای یک دیس پیرکس (حدود ۸ نفر)
شیر ۲ پیمانه سرپر
موز ۲ عدد
شکر (حدود ۳/۴ پیمانه) بسته به ذائقه تا یک پیمانه اگر خیلی شیرین دوست دارید
خامه صبحانه یک پاکت صورتی
زرده تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری
آب سرد برای حل کردن ژلاتین ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
برای درست کردن گاناش تزین کافی است که صد گرم خامه صبحانه را با ۵۰ گرم شکلات تختهای بن ماری کنید و بعد از اینکه به دمای محیط رسید روی دسر بریزید (اگر سفت بود به آن کمی شیر اضافه کنید و هم بزنید تا رقیقتر شود)
مراحلش را داخل ویدئو توضیح دادم؛ فقط در مورد تزین باید بگویم من به دلخواه رویش گاناش زدم، شما میتوانید با موز، مغزیجات و حتی شکلات تختهای رنده شده تزئین کنید:
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…