اگر میخواهید طعم لول کباب ارمنی را تجربه کنید، این ویدیو تمام نکات لازم برای پخت این کباب خوشمزه را توسط یک آشپز ماهر آموزش میدهد. مواد لازم شامل ۶۰۰ گرم گوشت چرخکرده، ۱ عدد پیاز، ۳ حبه سیر، ½ قاشق غذاخوری زیره و پاپریکا، ۱ قاشق چایخوری فلفل سفید و سایر ادویهها است. این کباب با سالاد تازهای از پیاز، گوجهفرنگی، جعفری و سماق سرو میشود:
منبع: فرادید
فراشپز- پاستیل یکی از خوراکیهای محبوب و پرطرفدار در بین کودکان و بزرگسالان است که…
فراشپز- یکی از حبوبات پرمصرف و مغذی است که علاوه بر فواید متعدد برای سلامتی…
فراشپز- گنوچی یک نوع پاستای نرم و خوشمزه ایتالیایی است که معمولاً از سیبزمینی، آرد…
فراشپز- کوکو جوانه گندم یکی از خوشمزهترین و مقویترین کوکوهاست که خوردن آن به خصوص…
فراشپز- این سالاد با اسفناج و پنیرهای خوشمزه باب طبع شما و مهمانانتان خواهد بود.…
فراشپز- سوپ یکی از محبوبترین پیشغذاهای دنیاست که در بسیاری از رستورانها به صورت پیشغذا…