حجم پیمانه مورد استفاده من ۲۰۰ میلی لیتر هست
مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا :
شکر : ۱ و ۱/۲ لیوان
آب : ۱ و ۱/۲ لیوان
لیموی تازه : ۲ اسلایس(یا ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو)
گلاب : ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل : ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران : به میزان لازم
طرز تهیه شربت باقلوا :
آب و شکر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم.بعد از اینکه به نقطه جوش رسید برش های لیمو را به آن اضافه کرده و برای ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا روی حرارت ملایم بجوشد.سپس زعفران و گلاب و هل را نیز به آن اضافه کرده و بعد از دو سه دقیقه حرارت را خاموش کرده و کنار می گذاریم تا شربت خنک شود.
فراشپز- دویماج یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. اهالی تبریز، میانه و اردبیل…
فراشپز- کیک اکلز بیشتر شبیه کلوچه است تا کیک ، کلوچهای که داخلش را با…
فراشپز- نان چای شیرینی سنتی قزوین، جزو شیرینی های خشک است که به سادگی قابل…
فراشپز- دسر زعفرانی یکی از انواع دسر ایرانی است که طعم خوبی دارد. مواد این…
فراشپز- بسیاری از رستورانهای بینالمللی تهران هم این غذا را سرو میکنند؛ اما طعمهای خانگی…
فراشپز- قرمهسبزی همیشه از آن غذاهایی است که هرکسی ادعا میکند بهترین نوعش را درست…