حجم پیمانه مورد استفاده من ۲۰۰ میلی لیتر هست
مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا :
شکر : ۱ و ۱/۲ لیوان
آب : ۱ و ۱/۲ لیوان
لیموی تازه : ۲ اسلایس(یا ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو)
گلاب : ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل : ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران : به میزان لازم
طرز تهیه شربت باقلوا :
آب و شکر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم.بعد از اینکه به نقطه جوش رسید برش های لیمو را به آن اضافه کرده و برای ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا روی حرارت ملایم بجوشد.سپس زعفران و گلاب و هل را نیز به آن اضافه کرده و بعد از دو سه دقیقه حرارت را خاموش کرده و کنار می گذاریم تا شربت خنک شود.
فراشپز- هنگام خرید محصولات شکلاتی به ترکیبات درجشده روی بستهبندی توجه کنید. اگر روی برچسب…
فراشپز- ماه رمضان با تمام ویژگیهای روحانی و معنوی خود، همواره با یک ویژگی دیگر…
فراشپز- ماه رمضان فرصتی است برای نزدیکتر شدن به معنویات و بازنگری در روزمرگیها، اما…
فراشپز- دویماج یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. اهالی تبریز، میانه و اردبیل…
فراشپز- کیک اکلز بیشتر شبیه کلوچه است تا کیک ، کلوچهای که داخلش را با…
فراشپز- نان چای شیرینی سنتی قزوین، جزو شیرینی های خشک است که به سادگی قابل…