مواد لازم برای تهیه حلوا هل و بادام:
• آرد قنادی: ۳۲۵ گرم
• پودر قند: ۱۳۰ گرم
• پودر بادام: ۱۰۰ گرم
• کره: ۱۰۰ گرم
• پودر هل: ۲ قاشق چای خوری
• پودر زنجبیل: ۱ قاشق چای خوری
• روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
در این ویدیو، تمامی مراحل تهیه این حلوا ساده و خوشمزه را به شما نشان خواهیم داد. اگر شما هم علاقه مند به دسرهای ایرانی هستید، این ویدیو را از دست ندهید:
فراشپز- شربت توت سیاه همان نوشیدنی خوش طعم و طبیعی است که در گرمای تابستان…
فراشپز- بستنی یخی با طعم موهیتو، انتخابی ایده آل برای روزهای گرم سال. از طعم…
فراشپز- دستور پخت لازانیای خوشمزه و دنج برای سفرهای کلبهای! با استفاده از سوسیس، قارچ،…
فراشپز- این ساندویچ ترکی خوشمزه با سبزیجات کبابی و گوشت چرخکرده تهیه می شود و…
فراشپز- بسیاری از آشپزهای خانگی گمان میکنند برای پختن یک غذای لذیذ به مواد خاص…
فراشپز- چیکن یاکیتوری یکی از غذاهای محبوب ژاپنی است که به خاطر طعم و بافت…