فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۸ عدد پیاز بزرگ، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، ۱/۵ پیمانه برنج نیم دانه، ۳/۴ پیمانه لپه، ۳/۴ پیمانه رب انار، یک پیمانه آب، نمک، ۱/۳ پیمانه روغن و ۱/۵ پیمانه سبزیجات معطر ((نعنا، شوید، جعفری، ریحون، ترخون، مرزه) این دلمه را درست میکند:
فراشپز- دویماج یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. اهالی تبریز، میانه و اردبیل…
فراشپز- کیک اکلز بیشتر شبیه کلوچه است تا کیک ، کلوچهای که داخلش را با…
فراشپز- نان چای شیرینی سنتی قزوین، جزو شیرینی های خشک است که به سادگی قابل…
فراشپز- دسر زعفرانی یکی از انواع دسر ایرانی است که طعم خوبی دارد. مواد این…
فراشپز- بسیاری از رستورانهای بینالمللی تهران هم این غذا را سرو میکنند؛ اما طعمهای خانگی…
فراشپز- قرمهسبزی همیشه از آن غذاهایی است که هرکسی ادعا میکند بهترین نوعش را درست…